Soutěž MissGolf má dvanáct finalistek

Finalistky MissGolf 2013

Finálového večera v neděli 24. listopadu se účastní dvanáct krásných finalistek. Jsou to (abecedně): Kateřina Bendlová, Barbora Bucharová, Marie Holomková, Nikola Chládková,  Dominika Fišerová, Kateřina Klausová, Irena Kotková, Tereza Kramlová, Lucie Němečková, Barbora Novotná, Karolína Prokůpková a Ivana Rychlíková.

Na jevišti divadla Hybernia se dívky utkají ve čtyřech disciplínách o celkem pět korunek. Čtrnáctičlenná porota zvolí MissGolf 2013 a dvě Vicemiss. Čtenáři stránek MissGolf a diváci v divadle zvolí pomocí SMS Miss Sympatie a prezident soutěže udělí titul MissFotogenie.

Finálový večer režíruje a produkuje Lenka Vinická s Petrem Cuperem, moderovat bude opět vynikající Vlasta Korec.

Pro vítězky a ostatní soutěžící je připraveno mnoho bohatých cen. MissGolf 2013 získá na jeden rok vybavený dvoupokjový byt v Praze, postoupí do semifinále České Miss (pokud splní podmínky této soutěže), získá pětihvězdičkový týdenní golfový pobyt pro dva v Rakousku, večerní šaty od návrhářky Delor Mirky Talavaškové a mnoho dalších cen. Hodnotné ceny jsou připraveny i pro další korunky a finalistky.

Nádherné korunky pro vítězky opět nakreslila a vyrobila Olga Kopalová ve své společnosti Šenýr. Pro korunky si dívky půjdou ve večerních šatech Delor prestižní návrhářky Mirky Talavaškové. Sportovní oblečení přímo pro finalistky ušila nekomformní Jarka Kašpar. Dívky se také předvedou ve spodním prádle Caresse. Finalistky pro večer připraví kadeřníci Bomtonu a vizážisté z MaxFactoru.

Vstupenky nejsou v prodeji, zájemci si o ně mohou napsat pořadateli. (pozn: již neplatí je vyprodáno!)

Finalistky MissGolf 2013: