Finalistky MissGolf se představují 2.

Soutěž o nejkrásnější golfistku přinese dívkám pět korunek. Vítězka získá korunku a titul MissGolf 2013, druhá v pořadí se stane První vicemissGolf 2013 a třetí v pořadí se stane Druhou vicemissGolf 2013. Čtvrtá korunka je vyhrazena pro Miss sympatie, kterou volí čtenáři a diváci pomocí SMS hlasování. Do hlasování pro Miss sympatie lze posílat hlasy ještě ve finálový večer, než moderátor hlasování zastaví. Pátou korunku Miss fotogenie obdrží dívka, kterou vybere prezident soutěže jako nejfotogeničtější.Finalistky MissGolf 2013 se jako každý rok představí čtenářům Golf.cz.

Všechny dívky pospolu uvidíte na finálovém večeru Missgolf 2013, který se koná v neděli 24. listopadu v Divadle Hybernia v Praze, v 19 hodin.

Finalistky MissGolf 2013 se představují

Dívka č.4 – Karolína Prokůpková
Karlína Prokůpková je usměvavá, 166 centimetrů vysoká modrooká hnědovláska. Bydlí s rodinou a psem ve Veltrusech.  Studuje třetím rokem střední školu  pro administrativu evropské unie v Praze. Vedle golfu, který hraje již čtyři roky, je jejím koníčkem také sportovní aerobik, kterému se věnuje od pěti let.
V zimě miluje lyžování a v létě opalování u moře. Získala mnoho medailí jak v singl aerobiku, tak ve fitness teamech. Ráda tancuje a se svým tanečním partnerem již získala několik ocenění.
Jako každá dívka miluje nakupování.

Kód Karolíny Prokůpkové pro SMS volbu Miss Sympatie je MG (mezera) 4,  na tel. číslo 900 06 10.

Dívka č. 5 -Barbora Novotná
Barbora Novotná je 165 centimetrů vysoká hnědooká blondýnka. Má dva vysokoškolské diplomy a pracuje jako ředitelka ve svých školách. Má ráda sport, hraje golf, běhá, lyžuje, závodně házela oštěpem a do svých patnácti let hrála závodně tenis.
Mluví anglicky a francouzsky. Má ráda divadlo a kino, nemusí vážnou hudbu. Nejraději sedí mezi fanoušky na vrcholovém tenise. Při svých náročných podnikatelských projektech dopěla k poznání, že již nechce být ministryní školství. Taky už ví, že do melounu a do blondýny se nevidí. Až do Dubaje si musela zaletět pro poznání, co v životě nechce, a až do finále MissGolf si došla pro poznání, že dětské sny se nakonec mohou plnit, i když už to fakt nečekáte.

Kód Barbory Novotné  pro SMS volbu Miss Sympatie je MG (mezera) 5,  na tel. číslo 900 06 10.

Dívka č. 6 – Ivana Rychlíková
Ivana Rychlíková je 161 centimetrů vysoká hnědovláska, je studentkou Střední školy služeb Kavčí Hory v oboru veřejná správa. Ke golfu se dostala ve svých šesti letech přes svoji sestru Štěpánku a aktivně hraje dosud.  Pár let bojovala o Zelenou kartu a nyní má hendikep 25.
Golf hraje ráda. Je to koníček při kterém relaxuje od studia a dostane se do kontaktu s většinou příjemnými  lidmi. Učí se společenské tance, ráda běhá, plave a chodí do fitness, kde provozuje zumbu a ostatní cvičení.  Nejlépe strávený čas je pro ní s rodinou nebo přáteli.

Kód Ivany Rychlíkové pro SMS volbu Miss Sympatie je MG (mezera) 6,  na tel. číslo 900 06 10.

Zítra Kateřina Klausová, Lucie Němečková a Nikola Chládková

.