Finalistky MissGolf se představují 3.

Soutěž o nejkrásnější golfistku přinese dívkám pět korunek. Vítězka získá korunku a titul MissGolf 2013, druhá v pořadí se stane První vicemissGolf 2013 a třetí v pořadí se stane Druhou vicemissGolf 2013. Čtvrtá korunka je vyhrazena pro Miss sympatie, kterou volí čtenáři a diváci pomocí SMS hlasování. Do hlasování pro Miss sympatie lze posílat hlasy ještě ve finálový večer, než moderátor hlasování zastaví. Pátou korunku Miss fotogenie obdrží dívka, kterou vybere prezident soutěže jako nejfotogeničtější.

Finalistky MissGolf 2013 se jako každý rok představí čtenářům Golf.cz.  Všechny dívky pospolu uvidíte na finálovém večeru Missgolf 2013, který se koná v neděli 24. listopadu, v Divadle Hybernia v Praze, v 19 hodin.

Finalistky MissGolf 2013 se představují

Dívka č. 7 – Kateřina Klausová
Kateřina je 174 centimetrů vysoká modrooká blondýnka. Studuje Fakultu humanitních studií Univerzity Karlovy. Mluví anglicky a španělsky. Ke golfu ji přivedl táta Martin (nikoli Václav). Je závodní golfistkou s hendikepem 4,8, kterou v tréninku popohání špičkový trenér Pavel Nič.
Bez golfu, i když hraje vodní golf (tj. voda-les-voda-aut), si to už neumí představit. Hraje na klavír, zpívá a tancuje. Věnuje se modelingu a těší ji, může-li ho propojit s golfem jako je MissGolf, či například nedávno v soutěži Golf&Beauty, která se konala v Dubaji.

Kód Kateřiny Klausové pro SMS volbu Miss Sympatie je: MG (mezera) 7,  na tel. číslo 900 06 10.

Dívka č. 8 – Lucie Němečková
Lucie je 170 centimetrů vysoká hnědovláska z Prahy. Studuje ve třetím ročníku lékařské fakulty University Karlovy v Praze, obor všeobecné lékařství. S golfem ke své smůle začala před půl rokem. Do té doby se věnovala závodně tancování a tenisu. Letošní prázdniny pilně trénovala, což se projevilo druhým místem v zářijovém turnaji MissGolf. Je cílevědomá a co dělá, dělá naplno.  Chce být lékařkou a studiu medicíny se věnuje na sto procent.  Nikdy ale nezapomene na přátele, rodinu a koníček, kterým vždy byl a bude sport. A sport pro ní nyní znamená golf.

Kód Lucie Němečkové pro SMS volbu Miss Sympatie je: MG (mezera) 8,  na tel. číslo 900 06 10.

Dívka č. 9 – Nikola Chládková
Nikola je 173 centimetrů vysoká blondýnka s modrýma očima. Pochází z Liberce. V Praze studuje dvě vysoké školy. Je bakalářkou jednooborové psychologie a pokračuje v magisterském studiu, zároveň studuje třetím rokem adiktologii na lékařské fakultě Univerzity Karlovy.
Má ráda sport jako fitness, běh, plavání, lyže a také horolezectví a lezení na umělé stěně. Na golfové hřišti stála poprvé jako malé dítě se svými rodiči, později působila jako caddy. Golf pro ní znamená zábavu, sport a dobrý způsob jak efektivně relaxovat.
Od patnácti let se věnuje modelingu, má za sebou mnoho přehlídek a fotografování. Ráda cestuje. S rodiči už byla v Peru, Bolívii, Izraeli, Řecku a Itálii.

Kód Nikoly Chládkové pro SMS volbu Miss Sympatie je: MG (mezera) 9,  na tel. číslo 900 06 10.

Zítra Dominka Fišerová, Marie Holomková a  Tereza Kramlová.

.

.