Finalistky MissGolf se představují 4.

Soutěž o nejkrásnější golfistku přinese dívkám pět korunek. Vítězka získá korunku a titul MissGolf 2013, druhá v pořadí se stane První vicemissGolf 2013 a třetí v pořadí se stane Druhou vicemissGolf 2013. Čtvrtá korunka je vyhrazena pro Miss sympatie, kterou volí čtenáři a diváci pomocí SMS hlasování. Do hlasování pro Miss sympatie lze posílat hlasy ještě ve finálový večer, než moderátor hlasování zastaví. Pátou korunku Miss fotogenie obdrží dívka, kterou vybere prezident soutěže jako nejfotogeničtější.

Finalistky MissGolf 2013 se jako každý rok představí čtenářům Golf.cz.  Všechny dívky pospolu uvidíte na finálovém večeru Missgolf 2013, který se koná v neděli 24. listopadu, v Divadle Hybernia v Praze, v 19 hodin.

Finalistky MissGolf 2013 se představují

Dívka č.  10 – Dominika Fišerová
Dominika je z Opavy, ale již pět let bydlí a studuje vysokou školu v Praze. V životě se chce soustředit na tři věci, které ji baví. Je to studium cizích jazyků, cestování a sport. Mluví anglicky a učí se italsky. Žila v Dánsku, procestovala celou Evropu a Thajsko a nyní pracuje na svém hendikepu. Užívá si života a plní si své sny.  Ráda tancuje a čte, v zimě tráví čas na horách s lyžemi a snowboardem. Ráda tráví čas se svými přáteli, ať už je to u dobrého italského jídla, na cestách za poznáváním nových míst a kultur, nebo na greenu.
Golfu se začala věnovat před dvěma lety díky své golfové rodině. Hned první turnaj vyhrála a doufá, že to takhle snadno půjde i dále a jednou dosáhne na singl handicap.

Kód Dominiky Fišerové pro SMS volbu Miss Sympatie je: MG (mezera) 10,  na tel. číslo 900 06 10.

Dívka č. 11  – Marie Holomková
Marie je 174 centimetrů vysoká hnědovláska a je nejmladší účastnicí soutěže. Je čerstvou studentkou střední pedagogické školy v Praze. V budoucnosti se stane paní učitelkou na prvním stupni. Má ráda práci s malými dětmi. Když byla menší, hra na školu a paní učitelku byla její neoblíbenější.  Má rada hudbu – hraje na kytaru, učí se na flétnu, ráda tančí a zpívá.
Je závodní volejbalistkou  a  miluje lyže, které pravidelně střídá se snowboardem. Ke golfu ji i sestru přivedl tatínek. Golfu tak trochu propadla a potřebuje jenom trochu více času na to, aby svůj hendikep vytáhla na 10.

Kód Marie Holomkové pro SMS volbu Miss Sympatie je: MG (mezera) 11,  na tel. číslo 900 06 10.

Dívka č. 12 – Tereza Kramlová
Tereza je 176 centimetrů vysoká blondýnka,  je z Kralup a studuje třetí ročník gymnázia v Praze. Věnuje se scénickému tanci a józe. Přivydělává si modelingem, neboť rozpočet  rodičů nezvládá  pokrytí nákladů na její garderóbu.
Miluje cestování a má sen, jednou procestovat svět na malé plachetnici. Mluví plynně německy a anglicky a ráda by se vytáhla na stejnou úroveň se svojí současnou švédštinou.
Ke golfu ji přivedl tatínek, který ji od útlého věku zaměstnával jako kedíka. Aby mu nemusela stále nosit hole, začala si nosit svoje. Její současný hendikep je 28. Největší odměnou není pohár ani medaile, ale že dojde s dobrým výsledkem až na 19. jamku.

Kód Terezy Kramlové pro SMS volbu Miss Sympatie je: MG (mezera) 12,  na tel. číslo 900 06 10.