Finalistky MissGolf 2015 se představují – Alice Hůlová

Soutěž MissGolf vstoupila v tomto roce již do 15. ročníku. Stejně jako v minulých letech budou dívky na finálovém večeru soutěžit o korunky MissGolf, dvou Vicemiss, Miss Sympatie a Miss Fotogenie. Do finále se dívky probojovaly z golfového turnaje, internetového hlasování a dovolbou poroty. Všechny najednou uvidíte na finále v Divalde Hybernia v neděli, 29. listopadu večer. Každý den přestavíme jednu z finalistek MissGolf 2015 v pořadí podle výsledků internetového hlasování.

Alice Hůlová, 170 cm, 80-60-90, GC Ještěd, hcp 41

Jmenuji se Alice Hůlová a pocházím z Prahy. Již druhým rokem studuji čtyřleté gymnázium.Do soutěže Miss golf jsem se přihlásila, protože mám ráda nové výzvy a zkušenosti.
Mezi moje koníčky a zájmy patří malování a navrhování interiérů, kterému bych se ráda v budoucnu věnovala. Dalším mým koníčkem jsou i latinsko–americké tance, které jsem závodně tancovala tři roky. Na tancování mám ráda volnost a možnost se vyjádřit nejenom slovy. Určitě bych ráda v budoucnu navštívila nějakou z latinsko–amerických zemí a zatančila si s místními obyvately sambu na ulici. Pak také ráda plavu, lyžuji, a samozřejmě nejraději hraji golf.
Ke golfu jsem se dostala přes moji babičku, která mi tento sport vybrala, abych se o prázdninách na chalupě nenudila. Nikdo z mé rodiny golf nikdy nehrál, a tak jsem první, kdo s tímto úžasným sportem začal a rozhodně bych chtěla udržet tuto tradici hraní v naší rodině dál. Můj současný HCP je 41, ale v budoucnu chci snížit co nejvíc a být úspěšnou světovou golfistkou. A co mě na golfu baví? Je to úžasná hra, která je pokaždé jiná, mám velice ráda přírodu, ve které se golf hraje, a také příjemné lidi, které na golfu poznávám.
Tak to jsem na pár řádcích já, Alice.

Fotogalerie Alice Hůlové:

.