MissGolf 2016 se stala Petra Hladíková

A_Misskka2 Šestnáctý ročník soutěže o nejkrásnější golfistku MissGolf 2016 skončil. Na finálovém večeru, který se uskutečnil v neděli, 27. listopadu v pražské Hybernii získalo pět dívek korunky, šerpy a mnoho další odměn od sponzorů a partnerů.

Vítězkou soutěže MissGolf 2016 se stala Petra Hladíková z klubu Best Golf Blue Sky. Vysoká tmavovláska okouzlila diváky a porotu půvabem, postavou, vznešenou chůzí i golfovým projevem. Druhé místo a korunku první Vicemiss získala členka GC Olomouc, plavovláska Kateřina Sluková, hráčka s nejnižším hendikepem v historii soutěže +0,1. Třetí místo a korunku druhé vicemiss získala další tmavovláska, usměvavá Martina Pacovská, členka GC Vinland.

Návštěvníci stránek MissGolf a diváci v sále finálového večera přidělili nejvíce sms hlasů Magdaleně Hamáčkové, člence GC Stará Boleslav. Prezident soutěže udělil titul Miss Fotogenie Elišce Hromířové z GC Hodkovičky.

Finálový večerem provázel stejně vtipně a svižně jako loni úžasný moderátor Vojta Bernatský. Nevyčerpatelnou zásobu nápadů a vtipů doprovázel video záznamy s humornými situacemi a trapasy kolegů z hlasatelského prostředí. Jeho dnes už kultovní dárečky finalistkám publikum doslova rozchechtávaly.

WbwrMobilPři disciplíně chipování Vojtovi asistoval Jan Weber, Mistr světa i České republiky ve freestyle fotbalu a footbagu. Nejdříve pobíhal  mezi publikem s golfovou vlajkou a dívky na něj odehrávaly chip a čtrnácti členná porota jejich výkon hodnotila jako první disciplínu.

Po skončení chipovací soutěže předvedl Weber svoje umění a sál bez dechu zíral, co s měkkým míčkem dokáže dělat.  Potlesk za jeho úžasný výkon byl nejsilnější za celý večer.

Po chipování přišla disciplína, promenáda v plavkách a porotci vyplnili další hlasovací lístek.
Na jeviště nastoupila, jako další hřeb večera Eva Koželuhová. Známe jí jako Mistryni světa ve Ski&Golfu, profesionální hráčku PGAC a kedíka Kláry Spilkové. Méně známá je skutečnost, že je vynikající zpěvačka, což předvedla naplněné Hybernii. Sklidila veliký aplaus.

nastup1

Promenáda ve večerních šatech

Poslední disciplínou finálového večera byla promenáda ve večerních šatech. Nádherné šaty, boty na jehlových podpatcích, slavnostní účesy a nalíčení proměnily soutěžící v princezny. Porotci vyplnili poslední hlasovací lístek a odebrali se k poradě.

Večer dospěl do svého závěru. Nádherné soutěží ve večerních róbách nastoupily  k vyhlášení.

Šerpu a korunku MissGolf Fotogenie předal Elišce Hromířové pan Firaz Muinov ze společnosti Lekvi. Eliška obdržela osobní dar od prezidenta soutěže, unikátní soupravu náhrdelníku a náušnic, který Elišce osobně upnula jeho autora Olinka Kopalová z jabloneckého Šenýru.

Šerpu a korunku MissGolf Sympatie předal Magdaleně Hamáčkové pan Martin Vachek ze společnosti Daramis.

missfotogenie

Miss Fotogenie – Eliška Hromířová

Druhá VicemissGolf Martina Pacovská obdržela šerpu a korunku od pana  Tomáše Čápa ze společnosti Českých 100 nejlepších.

První VicemissGolf  obdržela šerpu a korunku od pana Víta Voláčka ze společnosti Conteg. Zároveň postupuje do semifinále České Miss, protože vyhovuje podmínkám této soutěže.

MissGolf Petra Hladíková obdržela šerpu od Leoše Anderle ze společnosti Sekyra Group, korunku jí předala odcházející MissGolf 2015 Edita Urbanová. Zároveň obdržela peněžitou prémii od společnosti Sekyra Group. Od malíře Joe Muczky obdržela reprodukci z limitované edice jeho prvního golfového obrazu, který na jevišti obraz podepsal, očísloval a stvrdil jeho pravost otiskem prstu.

Veškeré oblečené ve kterém se dívky prezentovaly na jevišti, sportovní oblečení a obuv, večerní róby a obuv vybrala Milada Karasová ze sortimentu obchodního domu Van Graaf na Václavském náměstí.
Luxusní plavky poskytl butik Le Chaton Heleny Konarovské. Dívky líčil salon Matis a účesy připravil salon Abigail Style.

Večer proběhl v choreografii a režii Lenky Vinické.

ListaSpozori2016_3 copy