Představujeme finalistky Miss Golf 2020 – dívka s č. 1 – Veronika Němečková

Jmenuji se Veronika Němečková. Jsem 177 centimetrů vysoká, modrooká blondýna. Jsem členkou GC  Darovanský Dvůr.
Pocházím z Plzně, ale žiji v Praze již 9 let. Do Prahy jsem přišla za studiem. Absolvovala jsem Metropolitní univerzitu obor Mezinárodní vztahy a Evropská studia. Během studia jsem odjela na Kypr, kde jsem studovala 1 semestr na univerzitě v rámci programu Erasmus. Po návratu jsem začala studovat Marketingovou komunikaci a studium zakončila titulem Ing. A stáží v italské Parmě. Mluvím plynule anglicky, domluvím se německy a italsky, mám základy španělštiny a francouzštiny a na gymnáziu jsem měla semestr ruštiny :-)

Po skončení studia jsem se začala na plno věnovat modelingu a také event planingu. Cestovala jsem po celém světě, takže jsem spojila můj největší koníček a to cestování s prací na plný úvazek. Byly to velmi krásné 3 roky života, ale po nějaké době mě tento lifestyle začal malinko unavovat, tak jsem se pomalu vrátila do ČR. Začala jsem pracovat ve Vzdělávacím a informačním centru Praha 5, kde jsem i nyní.

Co se týče koníčků, tak naprosto miluji módu. Od malička k ní mám velmi blízko a práce v modelingu a event planingu s ní šla ruku v ruce. Dále se zajímám o umění, architekturu, sport. Chodím za kulturou – různé výstavy, koncerty, jsem velmi společenská a komunikativní, takže různá posezení s přáteli u sklenky dobrého vína jsou běžnou součástí mého programu.

Mám velmi ráda přírodu. Snažím se v ní trávit co nejvíce času to jde, protože mě uklidňuje. Mám malého pejska Ralpha, tak s ním chodím na tůry. Láska k zeleni mě také přivedla ke golfu, s nímž jsem začínala tuším v 15ti letech. Začínala jsem s přáteli v Golfovém resortu Darovanský Dvůr, kde jsem si i udělala zelenou kartu tuším v roce 2008. Od té doby jsem bohužel z časových a logistických důvodů moc nehrála, zato poslední 2 roky se snažím si svou reputaci napravit a trénuji pravidelně. 

 

VN

Obrázek 9 z 9