Představujeme finalistky Miss Golf 2020 – dívka s č. 3. Niki Tichotová

Jmenuji se Niki Tichotová. Jsem 170 cm vysoká modrooká plavovláska. Pocházím z Prahy, kde studuji třetí ročník Gymnázia Na Zatlance. Od malička sportuji. Hrála jsem tenis, lyžovala, věnovala se lezení, závodně tancovala latinskoamerické tance a v mých devíti letech jsem k tomu všemu přidala ještě golf. Ten nakonec zastínil vše a já se mu teď věnuji na vrcholové úrovni. Mám hendikep 3,2 a reprezentuji golfový klub Hodkovičky. 
Kvůli zlepšení fyzičky se nechávám pravidelně několikrát týdně „mučit“ svým nekompromisním kondičním trenérem. Když zbyde čas, ráda si rekreačně zahraju beach volleyball, projedu se na kole, zabruslím na in linech.  
 
Díky golfu jsem strávila hodně času na cestách. Studovala jsem rok na sportovní střední škole v USA, kterou jsem reprezentovala v golfu. Tam jsem se naučila anglicky, začala se španělštinou a na českém gymnáziu přidala ještě němčinu. Tento rok jsem strávila dva měsíce v Jihoafrické republice, kde jsem potkala úžasného trenéra, se kterým přes všechna omezení trénuji na dálku i teď.
 
V budoucnu bych se chtěla věnovat výrobě přírodní kosmetiky a léčiv. Mám proto v plánu se po maturitě přihlásit na Vysokou školu chemicko-technologickou, která je, doufám, tím správným prvním krokem k mé vysněné profesi. 
 
Hodně času trávím také v kuchyni. Dbám na zdravou stravu, a tak mě fascinuje hlavně asijská kuchyně, ale samozřejmě neopovrhnu ani pořádnou českou klasikou. Moc ráda peču, experimentuji se vším, na co najdu recept.
 
Do Miss jsem se nepřihlásila jen tak. Mým cílem je demonstrovat sama na sobě ostatním holkám v mém věku, že mohou mlsat a pochutnat si takřka na čemkoli, a přesto mít krásnou postavu. Stačí jen, když budou pravidelně sportovat. Možná je to naivní, ale věřím, že tím alespoň trochu pomohu v boji proti anorexii nebo bulímii, která trápí tolik mých vrstevnic.

 

Pata_fotka-2-683x1024

Obrázek 4 z 10