Finalistky MissGolf 2015 se představují – Kateřina Studničná

Soutěž MissGolf vstoupila v tomto roce již do 15. ročníku. Stejně jako v minulých letech budou dívky na finálovém večeru soutěžit o korunky MissGolf, dvou Vicemiss, Miss Sympatie a Miss Fotogenie. Do finále se dívky probojovaly z golfového turnaje, internetového hlasování a dovolbou poroty. Všechny najednou uvidíte na finále v Divalde Hybernia v neděli, 29. listopadu večer. Každý den přestavíme jednu z finalistek MissGolf 2015 v pořadí podle výsledků internetového hlasování.

Kateřina Studničná, 170 cm, 87-62-93, GC Mstětice, hcp 16
Jmenuji se Kateřina Studničná, narodila jsem se v Praze, kde do teď žiji. Učím se anglicky a španělsky, ale do budoucna bych chtěla rozšířit svou znalost cizích jazyků.  Studuji střední průmyslovou školu sdělovací techniky v Panské, obor Filmová a televizní tvorba.
Věnuji se tedy stříhání filmů, práci s kamerou, osvětlení a zvuku což je pro slečnu v celku nevšední. Ovšem ne vždy jsem se chtěla věnovat právě práci s kamerou. Dlouhých osm let bylo mojí velkou vášní divadlo.
Vynaložený čas jsem zúročila při premiéře v Divadle v Celetné, kde jsem si zahrála roli tety Kateřiny v krásné české komedii od Zdeňka Jirotky (Saturnin). Jak je vidno mám ráda kulturu, proto ráda chodím na různé výstavy do galerií a tak podobně. Přes to všechno je moji největší zálibou sport. Ve volném čase ráda chodím běhat a bruslit na „inlajnech“. V zimě jezdím na snowboardu, lyžích a bruslích. Procestovala jsem hodně zemí a měst, ale své srdce jsem nechala v Londýně, protože mám ráda tu energii velkoměsta a přitom pohodu, která zde koluje.
Golf jsem začala hrát sama v Golf Clubu Klánovice. Jako malá jsem nikdy nevěděla v čem spočívá tato podivná hra, které se říká “golf”. Do roku 2013 jsem hrála pouze rekreačně. Poslední dvě sezony se snažím dát golfu všechen svůj volný čas, který mám.
Na začátku roku jsem absolvovala soustředění na Al Hamra Golf Club asi hodinu od slunečné Dubaje kde se mi plně věnovali místní trenéři, aby vyladili můj golfový švih k dokonalosti.  Můj trénink je každý den, samozřejmě s ohledem na čas a školu. Můj největší  úspěch je hole-in-one v Mariánských lázních na jamce číslo 8. V této chvíli reprezentuji Golf and Country Club Mstětice. Můj cíl je se vydat na profesionální dráhu a zahrát si prestižní turnaj v podobě Ladies European Tour.
Velmi ráda se učím novým věcem, jsem společenská a komunikativní. Ráda si užívám každou volnou chvíli a snažím se ze života vytěžit, co to jen jde, proto mě vždy potkáte s úsměvem na rtech. Kladu si na sebe velmi vysoké nároky neboť ubrat se dá vždy. Do budoucna plánuji vystudovat vysokou školu a odcestovat do Anglie za účelem studia angličtiny.
Do Miss golf jsem se přihlásila, abych získala více životních zkušeností a hlavně poznala mnoho zajímavých lidí.

Fotogalerie Kateřiny Studničné:

.