Finalistky MissGolf 2015 se představují – Tereza Pravdová

Tereza Pravdová - foto © MIlada Fišerová
Tereza Pravdová

Soutěž MissGolf vstoupila v tomto roce již do 15. ročníku. Stejně jako v minulých letech budou dívky na finálovém večeru soutěžit o korunky MissGolf, dvou Vicemiss, Miss Sympatie a Miss Fotogenie. Do finále se dívky probojovaly z golfového turnaje, internetového hlasování a dovolbou poroty. Všechny najednou uvidíte na finále v Divalde Hybernia v neděli, 29. listopadu večer. Každý den přestavíme jednu z finalistek MissGolf 2015 v pořadí podle výsledků internetového hlasování.

Tereza Pravdová, 161 cm, 82-62-83, GC K. Vary, hcp 11,6
Jmenuji se Tereza Pravdová. Narodila jsem se ve znamení vodnáře (kterého v sobě opravdu nezapřu) v Karlových Varech, odkud pocházím. Vystudovala jsem SZŠ obor nutriční asistent. Od září jsem studentkou Přírodovědecké fakulty UHK. Obor toxikologie a analýza škodlivin.
Nyní mě můžete najít ve východních Čechách, v té nejmenší vesničce nedaleko pevnosti Josefov, kam jsem utekla od víru velkoměsta.
Ke sportu mě dovedl tatínek, díky němu ovládám skoro každý sport. Po mamince jsem vlohy moc nezdědila, snad jen povahu a zálibu v knížkách.
Mezi mé nejoblíbenější sporty patří golf, který hraju od 10 let. Když se mě někdo zeptá, co tě na tom baví chodit po hřišti a odpalovat míčky?? Odvětím mu, ať si to zkusí, táhnout bag v 30 stupňovým vedru, snažit se zahrát dobrou ránu a ještě u toho vypadat ladně. Také golf miluji díky nádherné přírodě kolem – mé domovské hřiště v Golf resortu v Karlových Varech patří k těm nejhezčím vůbec, dle mého názoru! Ještě jedna věc, co obdivuji na golfu… že se to dá hrát i v 80 letech! Dále ráda hraji tenis, chodím na box, jezdím na kole a bruslích.
V zimě se ráda proháním na kopcích s lyžemi na nohou. Nebo vezmu brusle, hokejku a jdu si zahrát hokej na rybník. Ze všeho nejvíc miluji zvířata, hlavně psy, dle mého rčení- pes je nejlepší přítel člověka je opravdu pravdivé.
Také mě často můžete potkat někde v Sushi baru, protože jsem si ho velmi oblíbila. Samozřejmě nedám dopustit na naši českou kuchyni- taková tlačenka, či knedlo zelo vepřo!
Ovládám anglický jazyk, chtěla bych se časem naučit francouzsky, italsky nebo japonsky, ale bude to chtít velkou trpělivost. Jednou bych se ráda podívala do Japonska a poznala jejich tradice a zvyky. Ale mým největším snem do budoucna je mít krásný srub u lesa, milujícího manžela, zdravé děti, na zahrádce psy a minicoopera v garáži!

Fotogalerie Terezy Pravdové:

.