Finalistky MissGolf 2015 se představují – Debora Dopitová

Soutěž MissGolf vstoupila v tomto roce již do 15. ročníku. Stejně jako v minulých letech budou dívky na finálovém večeru soutěžit o korunky MissGolf, dvou Vicemiss, Miss Sympatie a Miss Fotogenie. Do finále se dívky probojovaly z golfového turnaje, internetového hlasování a dovolbou poroty. Všechny najednou uvidíte na finále v Divalde Hybernia v neděli, 29. listopadu večer. Každý den přestavíme jednu z finalistek MissGolf 2015 v pořadí podle výsledků internetového hlasování.

Debora Dopitová, 170 cm, 94-69-94, GC Kunětická Hora, hcp 5,0

Jmenuji se Debora Dopitová. Bydlím ve Skutči – malém městečku v Pardubickém kraji, které jé známé jako město obuvi a kamene. Jsem nejmladší účastnicí této soutěže v letošním roce (v nadcházejícím roce mi bude 16 let) a velmi si cením všech hlasů, které jsem obdržela a získala tak možnost zúčastnit se finálového kola MissGolf 2015.
Ke golfu mne přivedl tatínek v deseti letech, který mne podporuje aktivně dosud. Tréninkům golfu věnuji mnoho času a ráda bych v budoucnu v tomto sportu dosáhla ještě lepších výsledků a získala trenérské zkoušky. Rekreačně hraji florbal, badminton, baví mě atletika, sjezdové lyžování a balet, kterému jsem se aktivně věnovala při základní škole.
Jsem studentkou I. ročníku čtyřletého oboru Gymnázia ve Skutči, kde se nyní rozkoukávám a zjišťuji: „že vím, že nic nevím“. Domluvím se anglicky a nyní se prvním rokem učím německý jazyk. Po absolvování gymnázia bych ráda pokračovala ve vyšším studiu v oboru tělovýchova a fyzioterapie.
Přála bych si do budoucnosti, abych já i všichni kolem mě byli zdraví a spokojení, neboť každý by měl prožít plnohodnotný život dle svých nejlepších představ.

Fotogalrie Debory Dopitové:

.