Finalistky MissGolf 2015 se představují – Edita Urbanová

Soutěž MissGolf vstoupila v tomto roce již do 15. ročníku. Stejně jako v minulých letech budou dívky na finálovém večeru soutěžit o korunky MissGolf, dvou Vicemiss, Miss Sympatie a Miss Fotogenie. Do finále se dívky probojovaly z golfového turnaje, internetového hlasování a dovolbou poroty. Všechny najednou uvidíte na finále v Divalde Hybernia v neděli, 29. listopadu večer. Každý den přestavíme jednu z finalistek MissGolf 2015 v pořadí podle výsledků internetového hlasování.

Edita Urbanová, 179 cm, 92-72-96, GC Konopiště, hcp 4,7
Jmenuji se Edita Urbanová a pocházím z kouzelného městečka Benešov u Prahy. Od svých 20 let žiji v Praze, kde jsem vystudovala ekonomický obor na České zemědělské univerzitě. Při studiu jsem dělala leccos, cvičitelku golfu, prodavačku v golf shopu a asistentku při organizování dětských golfových táborů. Jako správná cestovatelka jsem si odskočila na jeden semestr do Finska, do města Seinäjoki na ekonomickou školu, kde jsem během svého pobytu navštívila Santovu vesničku a splnila si tím svůj dětský sen. Má další cesta vedla do Londýna na letní stáž v British International School. Zde jsem pracovala jako delegátka pro skupinku pubertálních Italů a v druhé polovině pobytu jsem se věnovala marketingovému výzkumu. Po návratu z Londýna mě čekal poslední rok na vysoké škole, při kterém jsem pracovala v trust managementu investiční outsourcingové společnosti ASB Group. Po promoci jsem se rozhodla vrátit zpět do golfového prostředí a nyní pracuji jako Key Account & Event Manager Panorama Golf Resortu v Kácově.

Už 16 let hraji golf a můj současný hcp je 4,7. Musím přiznat, že ze začátku mě golf moc nebavil, ale když se mi povedla první rovná rána letící vzduchem přes 50 m, tak mě chytil. A když jsem následně vyhrála svůj první pohár, tak jsem se do golfu zamilovala a začala jsem na sobě makat. Za svůj největší golfový úspěch považuji 15. místo na Mezinárodním mistrovství ČR v roce 2008, kde jsem uhrála svůj nejnižší hcp 3,7. Ne každý golfista také zahraje hole in one, mně se povedl minulý rok na jamce č. 6 na Albatrossu. Díky golfu poznávám spoustu zajímavých lidí a vytvářím nejen přátelské, ale i pracovní vztahy.

Také ráda sportuju. Chodím běhat, protáhnout se na yogu, vyskákat se na street dance, vypotit se na badminton. Miluju zimu, lyžování a běžky. Není nic krásnějšího než pohled na zasněženou krajinu, alespoň pro mě.

Ráda cestuji a poznávám nové věci, země, lidi, jejich kulturu a samozřejmě jídlo.

A proč jsem se přihlásila na Miss golf? Protože jsem krásná, chytrá, usměvavá, prostě dokonalá a poslední co mi chybí, je dokázat si, že můžu stát na podiu před několika sty lidmi s téměř holým zadkem.

Fotogalerie Edity Urbanové:

.

.