Finalistky MissGolf 2015 se představují – Šideri Váňová

Soutěž MissGolf vstoupila v tomto roce již do 15. ročníku. Stejně jako v minulých letech budou dívky na finálovém večeru soutěžit o korunky MissGolf, dvou Vicemiss, Miss Sympatie a Miss Fotogenie. Do finále se dívky probojovaly z golfového turnaje, internetového hlasování a dovolbou poroty. Všechny najednou uvidíte na finále v Divalde Hybernia v neděli, 29. listopadu večer. Každý den přestavíme jednu z finalistek MissGolf 2015 v pořadí podle výsledků internetového hlasování.

Šideri Váňová, 169 cm, 87-65-99, hcp PRO

Jmenuji se Šideri Váňová, pocházím  z  lázeňského  města  Karlovy  Vary. Sportu se Věnuji od malička, ve 4 letech jsem začala s tenisem, se kterým jsem skočila v mých 13, kdy jsem se začala naplno věnovat golfu. Moje golfové krůčky začínaly na malebném resortu v Karlových Varech.
Ve svých 19 letech, jsem přešla do Pražského Clubu Čechie, který jsem reprezentovala pět  let. Za dobu působení  v tomto clubu jsme získaly dva mistrovské tituly, jeden titul více Mistrů extraligy a uhrály historický úspěch na turnaji Mistrů Evropských Zemi, kdy jsme dovezly bronzovou medaili.
V průběhu působení v Praze jsem začala studovat tělovýchovnou fakultu,kterou jsem dokončila s bakalářským titulem loni v Lednu. Bylo to velice  náročné období,které mi však přineslo spousty trenérských licencí např.: jsem trenérem sjezdového  lyžování a běžeckého lyžování , instruktor aerobiku, fitness, mám atestaci na sportovní masáže,  vyživového poradce a v neposlední řadě jsem trenér golfu s licencí A.
V roce 2013 moje kroky směřovaly do profesionální sféry, rozhodla jsem se živit golfem. Přestup nebyl jednoduchý a v začátcích nebyly výsledky idelální. Pustila jsem se do tvrdého tréninku a začala pracovat na všech složkách, dalo by se říct,že jsem změnila celý můj život po všech směrech. Nyní jsem členkou Golf Clubu Hostivař, kde trénuji sebe, ale i své klienty.
Účastním se  největších  Českých  turnajů PGAC (české  profesionální asociace),  zároveň  turnajům v  zahraničí  druhé  nejvyšší  evropské  ligy  (Ladies Europien  Tour  Access). Minulý měsíc jsem postoupila na turnaji v Maroku do final stage, která se odehraje od 18.-22.12.2015 opět v Maroku a budu bojovat o postup do nejvyšší evropské soutěže Ladies Europien Tour.
Nyní se věnuji  nejen  tvrdému  tréninku,  ale  také  nadačnímu  fondu Pinkbuble,  který  plní  přání dětem s  onkologickým onemocněním.Tento rok  jsem dále navázala  spolupráci s nadačním fondem Impuls, kde se zaměřujeme na pomoc lidem s roztroušenou sklerózou. Pomáhám také dětskému domovu s různými sbírkami. Jedna odstartuje v příštím týdnu. Dále pracuji na  svém   blogu  o  zdravém life stylu,  kterým  chci motivovat  nejen  své  fanoušky, ale  také širokou veřejnost.
Můj program je velice nabitý, ale přesto si nacházim čas na své koníčky, kterými jsou :četba, cestování, móda a vzdělávání.
Sport a charita se staly mojí životní cestou. Mým snem je motivovat lidi, vytvořit vlastní charitativní nadaci, pomáhat lidem, kteří neměli v životě  takové štestí a hrát LPGA v Americe.
.