Finalistky MissGolf 2015 se představují – Kateřina Tetourová

Soutěž MissGolf vstoupila v tomto roce již do 15. ročníku. Stejně jako v minulých letech budou dívky na finálovém večeru soutěžit o korunky MissGolf, dvou Vicemiss, Miss Sympatie a Miss Fotogenie. Do finále se dívky probojovaly z golfového turnaje, internetového hlasování a dovolbou poroty. Všechny najednou uvidíte na finále v Divalde Hybernia v neděli, 29. listopadu večer. Každý den přestavíme jednu z finalistek MissGolf 2015 v pořadí podle výsledků internetového hlasování.

Kateřina Tetourová, 176 cm, 83-68-99, GC Step, hcp 24

Jmenuji se Kateřina Tetourová a pocházím z Mariánských Lázní. V současnosti však bydlím ve Štěchovicích u Prahy s přítelem a naší malou psí holčičkou „Amy“.
Aktuálně pracuji jako firemní recepční. Mezi mé záliby patří jednoznačně podnikání a osobní rozvoj – dle mého názoru je to nejlepší cesta k úspěchu a ke štěstí v životě. Odmalička jsem zkoušela různé druhy sportů, mezi které patřil balet, mažoretky, karate a tanec. Nyní mám nejraději hraní a zároveň i organizování airsoftových akcí, chodím do posilky nebo cvičím jógu. Miluji vaření zdravých jídel a pečení dortů, kde plně využívám svou vlastní kreativitu. Také mám ráda kulturní akce, kreslení, hraji na klavír a trávím čas s rodinou a přáteli. Vystudovala jsem pedagogickou školu a občas se tak mohu odreagovat, když soukromě hlídám děti.
Golf jsem začala hrát teprve před několika měsíci, což je také vidět na mém handicapu, který je prozatím 54. Mým cílem je více trénovat, zlepšovat handicap a dosáhnout tak lepších výsledků. Velmi se mi na golfu líbí společnost lidí, kteří golf hrají a také je to další outdoorový sport, navíc v krásném prostředí. Hraní golfu bylo už dříve mým snem, a právě díky přihlášení do Miss Golf, se to stalo skutečností.

Fotogalerie Kateřiny Tetourové:

.