Finalistky MissGolf 2015 se představují – Barbora Povišerová

Soutěž MissGolf vstoupila v tomto roce již do 15. ročníku. Stejně jako v minulých letech budou dívky na finálovém večeru soutěžit o korunky MissGolf, dvou Vicemiss, Miss Sympatie a Miss Fotogenie. Do finále se dívky probojovaly z golfového turnaje, internetového hlasování a dovolbou poroty. Všechny najednou uvidíte na finále v Divalde Hybernia v neděli, 29. listopadu večer. Každý den přestavíme jednu z finalistek MissGolf 2015 v pořadí podle výsledků internetového hlasování.

Barbora Povišerová, 168 cm, 82-64-88, GC Hluboká, hcp 54

Jmenuji se Barbora Povišerová a pocházím z města, kde by dle Járy Cimrmana chtěl žít každý- z Českých Budějovic :) Již druhým rokem studuji dálkově dvě vysoké školy, tou první je žurnalistika v Praze a tou druhou ekonomika v Českých Budějovicích. Moje mamka je trenérka sportovní gymnastiky a proto jsem od malička vyrůstala v tělocvičně.
Tomuto sportu jsem ihned propadla a stal se pro mě láskou na celý život. Ve 13ti letech jsem se dostala do reprezentace, ale o rok později jsem se zranila a musela s vrcholovým tréninkem skončit.
V současné době vlastním licenci trenérky i rozhodčí a pomáhám trénovat malé gymnastky. Mým velkým snem je postavit v České republice speciální gymnastickou tělocvičnu, která tu bohužel chybí.
Pracuji jako produkční a již osm let pomáhám s charitativní Andělskou aukcí ve prospěch centra Arpida v Českých Budějovicích.
Příležitostně si přivydělávám modelingem. Mým velkým koníčkem je cestování a v poslední době se mi daří tuto zálibu spojit i s prací. Byla jsem měsíc na focení v Kalifornii a na jaře jsem strávila dva měsíce jako modelka v Japonsku. Pobyt v Tokiu pro mě byl nejen zkušeností na celý život, ale také nezapomenutelným zážitkem.
Ke golfu jsem se dostala teprve před rokem, proto můj HCP není tak nízký. Tento sport si mě získal a to i přes to, že častěji hledám míčky v roští než na hřišti. Mým domovským hřištěm je Hluboká nad Vltavou. Na golfu se mi nejvíce líbí, že je to společenská a elegantní hra. Do budoucna bych se tomuto sportu chtěla věnovat co nejvíce a stále se zlepšovat. Nyní je moje hra hodně podobná jednomu golfovému přísloví: „Když se trefím vpravo, je to šlajs. Když se trefím vlevo, je to huk. Když se trefím rovně, je to zázrak.“ (A já doufám, že těch zázraků bude čím dál více)

Fotogalerie Barbory Povišerové:

.