Finalistky MissGolf 2015 se představují – Natálie Medunová

Soutěž MissGolf vstoupila v tomto roce již do 15. ročníku. Stejně jako v minulých letech budou dívky na finálovém večeru soutěžit o korunky MissGolf, dvou Vicemiss, Miss Sympatie a Miss Fotogenie. Do finále se dívky probojovaly z golfového turnaje, internetového hlasování a dovolbou poroty. Všechny najednou uvidíte na finále v Divalde Hybernia v neděli, 29. listopadu večer. Každý den přestavíme jednu z finalistek MissGolf 2015 v pořadí podle výsledků internetového hlasování.

Natálie Medunová, 170 cm, 88-63-94, GC Divoká Šárka, hcp 26,4

Jmenuji Natálie Medunová a pocházím z Prahy. Studuji prvním rokem žurnalistiku na vyšší odborné škole publicistiky v Praze. Ráda se věnuji cizím jazykům, mluvím anglicky a španělsky. Momentálně se připravuji na mezinarodní zkoušku z angličtiny, díky které bych mohla začít studovat v zahraničí.
Ke golfu mě přivedl táta zhruba před 10 lety. Jeho nadšení z golfu bylo natolik veliké, že nás k tomu spolu se sestrou doslova donutil a nyní mu za to jen vděčím. Ve volném čase ráda cestuji, věnuji se fitness, maluji, zpívám a samozřejmě trávím čas se svými kamarády, bez kterých bych si život jen těžko dokázala představit. V zimě trávím čas na lyžích, které jsou mojí vášní již od malička. Za svůj trochu “čmoudlý“ vzhledem vděčím mému dědovi, který pochází z Iráku. Zmiňuji to z toho důvodu, že není člověka, který by se mě na to nezeptal. Mým snem, samozřejmě včetně světového míru, je procestovat celý svět a mluvit co nejvíce cizími jazyky.

Fotogalerie Natálie Medunové:

.