Finalistky MissGolf 2015 se představují – Karolína Koudelková

Soutěž MissGolf vstoupila v tomto roce již do 15. ročníku. Stejně jako v minulých letech budou dívky na finálovém večeru soutěžit o korunky MissGolf, dvou Vicemiss, Miss Sympatie a Miss Fotogenie. Do finále se dívky probojovaly z golfového turnaje, internetového hlasování a dovolbou poroty. Všechny najednou uvidíte na finále v Divalde Hybernia v neděli, 29. listopadu večer. Každý den přestavíme jednu z finalistek MissGolf 2015 v pořadí podle výsledků internetového hlasování.

.

Karolína Koudelková, 170 cm, 86-65-90, GC Hluboká, hcp 52.

Dobrý den, jmenuji se Karolína Koudelková a pocházím, dle mého názoru, z nejkrásnějšího města jižních Čech,  Českých Budějovic. V současné době jsem studentkou Vysoké školy Technické a Ekonomické, aktuálně třetího ročníku oboru finance a účetnictví . Po úspěšném absolvování mé alma mater bych se ráda věnovala oblasti daňového účetnictví, kterou považuji za velice zajímavou.

Mezi mé záliby patří především sport ve všech jeho rozmanitých podobách, ať už se jedná o golf, běh, lyže či bezpočet dalších aktivit. Mám ráda dobré a kvalitní jídlo, mojí slabinou jsou především sladké dezerty. Když bych se měla charakterizovat jednou větou, bylo by to velmi složité. Lidé o mě často říkají, že jsem velice kritická a náročná, myslím si, že je to svým způsobem pravda, ale že stejné nároky kladu i sama na sebe. Řídím se heslem, že člověk by si měl klást vysoké cíle, protože polevit může kdykoliv, navíc velké cíle nás posouvají neustále kupředu. Mým velkým koníčkem je i cestování, nedávno jsem se vrátila z poznávací dovolené na Tenerife a již plánuji návštěvu další destinace, mým životním snem je jednou uskutečnit cestu kolem světa.

Za domovský klub a zároveň nejlepší hřiště považuji Hlubokou nad Vltavou. Golf je pro mě společenskou událostí, která mi umožnuje setkávat se se zajímavými lidmi a potrénovat vlastní trpělivost. K této hře jsem se dostala poměrně nedávno a to díky jednomu zapálenému golfistovi, kterému bych tímto chtěla poděkovat. Mým golfovým cílem do budoucna je zapracovat na svém handicapu a dostat ho na jednociferné číslo, za tímto snem mě čeká ještě dlouhá cesta. Troufám si říci, že na svůj největší golfový úspěch teprve čekám.

.