Patnáctou MissGolf je Edita Urbanová

Edita Urbanová se stala vítězkou 15. ročníku soutěže o nejkrásnější golfistku MissGolf 2015. První Vicemiss se stala Kateřina Studničná, korunku druhé Vicemiss získala Kristýna Hořejší. Titul Miss Sympatie získala nejvyšším počtem sms hlasů Karolína Koudelková, cenu Miss Fotogenie udělil prezident soutěže Kláře Chorvatové.

Finálový večer Missgolf 2015 v pražském divadle Hybernia, ve stylu Olympiády v Riu  moderoval sportovní redaktor České televize Vojtěch Bernatský. Sršel humorem a vtipnými nápady. Přinesl formu, ve které by měl být prezident soutěže a pet lahev plnou týmového ducha z Nagana, pro zdar finále soutěže. Každé z finalistek daroval při rozhovoru originální dárek: od stovky hřebíku, na který Kateřina Neumannová pověsila svoje běžky až po lahvičku vody z rozpušténé kostky ledu z pupíku Kim Basinger, z erotické scény z filmu Osm a půl týdne.

Finalistky vstoupily na scénu s brazilskými tanečníky samby ve sportovním oblečení Laskara. Po představení finalistek zazpívaly divákům dvě golfistky. Profesionální hráčka, Mistryně světa v dvojkombinaci ski&golf  Eva Koželuhová a MissGolf 2013, zpěvačka muzikálu Mamma Mia, protagonistka filmu Filipa Renče Adina Mandlová a hráčka s hendikepem 5,7 Kateřina Klausová. Zazpívaly v duetu song od Abby Honey, honey a sklidily obrovský aplaus.

Následovala první hodnocená disciplína: odpal do plátna v golfovém oblečení Peak Performance. Všechny finalistky, většinou zkušené hráčky se odpalu zhostily na výbornou. Po odpalu odcházely na rozhovor do olympijského studia Vojty Bernatského, kde odpovídaly na otázky z pravidel. I tady bylo hodně veselo, především s originálními dárky.

Následovalo další číslo provedené aktéry z golfového prostředí. Finalistka ročníku 2012 Lenka Maudrová se svojí lektorkou provedly na dvou tyčích synchronizovanou sestavu pole dance.

Následovala netrpělivě očekávaná promenáda v plavkách. Dívky se představily v luxusních plavkách firmy Le Chaton Heleny Konarovské a sklidily asi ten největší potlesk. Po této druhé hodnocené disciplíně zazpíval překvapivě dobře moderátor Vojtěch Bernatský písničku Karla Gotta Ta naše včelka Mája a ukázal tím neuvěřitelnou všestrannost.

Následoval zlatý hřeb večera, promenáda ve večerních šatech ze salonu Moravec. Dvanáct nádherných dívek neslo dvanáct nádherných modelů  a oči přecházely. Po této poslední hodnocené disciplíně zazpívala divákům MissGolf Petra Janů. Porota se přitom odebrala k poradě a přípravě vyhlášení.

Večer se odehrál pod taktovkou vynikající režisérky a choreografky Lenky Vinické.

MissGolf 2015 se stala dívka č. 1 Edita Urbanová. Ceny předával Leoš Anderle ze Sekyra Group, korunku předala odstupující MissGolf 2014 Pavla Půčková. Vítězku divákům představil prezident soutěže Ivan Paggio.

První Vicemis se stala dívka č.8 Kateřina Studničná. Korunku předávala ředitelka České Miss Marcela Krplová.

Druhou Vicemiss se stala dívka č. 9 Kristýna Hořejší. Cenu předával ředitel společnosti Lekvi pan Viktor Lekhman.

Korunku Miss Sympatie získala nejvyšším počtem SMS hlasů dívka č. 7. Karolína Koudelková. Korunku předával zástupce společnosti Dream Cars pan Michal Feigler.

Cenu Miss fotogenie uděluje prezident soutěže. Korunku získala Klára Chorvatová, cenu předávala Věra Terzijská ze společnosti Veramedica.