Představujeme finalistky MissGolf 2018 – 3

Osmnáctý ročník soutěže MissGolf směřuje ke svému finále. Po setkáních, turnajích a nácviku vystoupí deset finalistek na finálovém večeru, tuto neděli od sedmi večer v pražské Hybernii. Budou soutěžit o korunky MissGolf, dvou Vicemiss, Miss Sympatie a Miss Fotogenie, které získají volbou poroty. Miss Sympatie volí čtenáři portálů golf.cz, missgolf.cz a diváci v hledišti Hybernie.
Každý den se na těchto stránkách představí dvě finalistky ve vylosovaném pořadí. Každá dívka má číslo od jedné do desíti. Po tímto číslem můžete dívkám posílat hlasy pro veřejnou volbu Miss Sympatie přes SMS.

 

StaubertovaSabina1Dívka č. 1 – Sabina Štaubertová, 165 cm, 89-64-88, hcp 54

Mé jméno je Sabina Štaubertová. Jsem modrooká světlovláska. Pocházím z města chmele a piva ze Žatce, ale již 2. rokem bydlím v Praze.
Svou tvrdohlavosti a cílevědomou povahu dávám za vinu tomu, že jsem se narodila ve znamení kozoroha. Současně s tím souvisí můj veselý a přátelský temperament.
Dokončuji bakalářské studium oboru Mediální komunikace. Úspěšné zvládnutí státních zkoušek rozhodně nepovede ke konci mého studia na vysoké škole.
Vzhledem k tomu, že se již v současnosti věnuji výuce dětí ve sportovním kroužku, ráda bych své následující studium ubírala právě pedagogickému nebo psychologickému navazujícímu oboru.
Miluji cestování a poznávání odlišných kulturních světů, a proto jsou pro mě jazyky velmi důležitou součástí života. Vedle anglického jazyka navštěvuji prvním rokem lekce Španělštiny.
Mezi další mé koníčky patří tanec, jízda na koni a samozřejmě golf.

Stránky Sabiny na MissGolf           SMS pro volbu Sabiny Miss Sympatie – 9060613 MG 1

.

.

KrasovaKaterina1Dívka č. 10 – Kateřina Krásová, 162 cm, 90-70-90, hcp Pro

Jsem 162 cm vysoká, hnědooká tmavovláska narozená v Praze. Jsem profesionální hráčka Czech PGA, usilující o kartu na Ladies European Tour. Hraji za golfový klub Black Bridge.
Díky golfu jsem měla šanci procestovat všechny kontinenty světa, vystudovat Univerzitu v Miami a zúčastnit se světových šampionátů jako byla například Univerziáda v Jižní Koreji. Golf mi dal mezinárodní rozhled a mnoho cenných zkušeností do života.
Současně studuji magisterský obor mezinárodní management na Vysoké škole ekonomické v Praze. Mluvím plynně anglicky a španělsky, učím se francouzsky a německy.
Ráda cestuji, poznávám nové kultury a rytmus života v cizině. Zajímám se o umění a architekturu. Mám ráda galerie od Tate Modern po Louvre v Paříži. Každá galerie je unikátní prostor a únik od každodenního shonu ve městě.
Ve svém volném čase sportuji, běhám, cvičím, v zimě lyžuji. Mám ráda muziku, divadlo, hraji trochu na kytaru a ráda si zpívám.
Ve svém životě chci být hlavně zdravá, šťastná a mít ve svém okolí ty správné lidi…

Stránky Kateřiny na MissGolf          SMS pro volbu Kateřiny Miss Sympatie – 9060613 MG 10

.

www.missgolf.cz

foto Milada Fišerová

.