Představujeme finalistky MissGolf 2018 – 4

Osmnáctý ročník soutěže MissGolf směřuje ke svému finále. Po setkáních, turnajích a nácviku vystoupí deset finalistek na finálovém večeru, tuto neděli od sedmi večer v pražské Hybernii. Budou soutěžit o korunky MissGolf, dvou Vicemiss, Miss Sympatie a Miss Fotogenie, které získají volbou poroty. Miss Sympatie volí čtenáři portálů golf.cz, missgolf.cz a diváci v hledišti Hybernie.
Každý den se na těchto stránkách představí dvě finalistky ve vylosovaném pořadí. Každá dívka má číslo od jedné do desíti. Po tímto číslem můžete dívkám posílat hlasy pro veřejnou volbu Miss Sympatie přes SMS.

.

Dívka č. 4 – Adéla Křelinová, 17 cm, 86-63-90, hcp 54

Jsem studentkou osmiletého gymnázia v Kralupech nad Vltavou poblíž Prahy, aktuálně navštěvuji předposlední ročník. Nejraději z předmětů mám cizí jazyky, zeměpis, základy společenských věd a literaturu. V budoucnu bych chtěla studovat mezinárodní vztahy v Německu nebo Nizozemí.
Jelikož pocházím z multikulturní rodiny, studium cizích jazyků se řadí i mezi mé volnočasové koníčky. Mluvím ukrajinsky, rusky, anglicky, čtvrtým rokem se učím jazyk německý. Příští rok se chci pustit do studia španělštiny, příp. holandštiny.
Vzdělání je pro mne priorita číslo jedna, a proto často trávím čas nad učebnicemi.
Když se zrovna neučím a nemám brigádu, relaxuji při sportování (běh, posilovna, tenis a nyní i golf) nebo se věnuji koníčkům (psychologie, výtvarné umění, mezinárodní politika).
Ke golfu jsem se dostala teprve nedávno, ale rozhodně by byla škoda po soutěži rukavičku i hůl nechat doma ležet ladem :-)

Stránky Adély na Missgolf     SMS pro volbu Adély  Miss Sympatie –  9060613 MG 4

.

.
 Dívka č. 9 – Alžběta Bubníková, 164 cm, 90-74-99, hcp 22,6

Ahoj, jmenuji se Alžběta Bubníková, ale říkejte mi Bety.
Jsem milá, přátelská a otevřená zelenooká blondýnka, co humorem a ani úsměvem nepohrdne.
Také jsem studentka na střední škole zemědělské na oboru veterinářství v Benešově. Tato škola mě velice baví a chtěla bych z ní pokračovat na vysokou školu s podobným zaměřením.
Kromě golfu se věnuji zpěvu, přátelům, přítelovi, svým třem hafanům a rodině. Dříve jsem také hrála fotbal a více se věnovala herectví a dabingu.
Učím se jazyky: angličtinu, latinu a španělštinu.
Mám ráda hudbu, teplou vanu, školu, své okolí, cestování a poznávání nových informací a míst.
Nesnáším turistiku, mou nedochvilnost (což se mi bohužel stává dost často), lež, falešné lidi a když někdo nemá smysl pro humor.

Moje životní motta jsou:
1. The world is full of magical things. A cup of tea. Small rain drops. The beautiful sunset. Your favorite smell. ENJOY IT! Because it’s happening.
2. Education is the most powerful weapon which you use to change the world.

Stránky Alžběty na MissGolf        SMS pro volbu Alžběty Miss Sympatie –  9060613 MG 9

www.missgolf.cz

foto Milada Fišerová

.