Vítězky MissGolf hrají a pomáhají

V současné době probíhá atraktivní golfový charitativní projekt Hrajeme a pomáháme aneb Když osobnosti pomáhají. Darem na charitu může přispěvatel získat hru z některou z jednačtyřiceti osobností, aktuálně zapojených do projektu, jejichž počet stále narůstá. Můžete si zahrát s našimi nejlepšími profesionály Stanislavem Matušem, Filipem Mrůzkem, Janem Cafourkem, Ondřejem Lieserem nebo Klárou Spilkovou. Mezi další osobnosti patří herci, sportovci, manažeři. Zahrajte si s Jakubem Kohákem, Karlem Poborským, Vladimírem Šmicerem nebo Tomášem Ujfalušim. K dispozici jsou také president ČGF Zdeněk Kodejš, Martin Roman, Jiří Korn nebo trenérská legenda Pavel Nič.
Do akce se zapojily také čtyři vítězky soutěže MissGolf. Kateřina Marounková, Kateřina Klausová, Edita Urbanová a Kateřina Krásová doplňují sedmičku sedmičku žen v události. Kromě  Kláry Spilkové jsou to ještě Eva Koželuhová a Marina Hužvárová.

Předmětem akce je prodej balíčků na golfovou hru dvojic na 18 jamek, kde jedním z hráčů je sportovní, herecká či jiná významná osobnost.
Cena balíčku je jednotná: 5 000 Kč a obsahuje GreenFee pro zájemce o balíček.
Zájemcem, tedy sponzorem, se může stát kdokoli, kdo má oprávnění ke golfové hře.

Akci pořádají společnost Teetime, Česká golfová federace a Asociace majitelů golfových hřišť.

Výtěžek z akce je určen Fondu pomoci zdravotní péči Charity Česká republika (www.darujme.cz).

Navštivte stránku Hrajeme a pomáháme a vyberte si svého spoluhráče nebo spoluhráčku.