Missky začaly trénovat

Soutěž MissGolf 2020 zahájila 1. dubna svůj 18. ročník. K dnešku je přihlášených již 12 dívek. Soutěže se mohou účastnit golfistky všech výkonnostních úrovní, od profesionálky až po začátečnice. Pro ty posledně jmenované pořadatel tradičně pořádá výukové lekce s nejlepšími trenéry. V minulosti to byli Pavel Nič, Jan Juhaniak nebo Jiří Moučka. V posledních letech převzala výuku Eva Koželuhová.
Lekce u nejlepších trenérů nejsou nikdy k zahození, proto se tréninků s oblibou účastní i dívky s dobrými hendikepy.
První letošní trénink se uskutečnil ve středu, 13. května. Na drivingu resortu Black Bridge se na Černém mostě sešlo pět dívek aktuálního ročníku a překvapily Koželuhovou velmi dobrou  úrovní švihu.
Perfektní dynamický švih předvedla mladinká Nikola Truhlářová z Malevilu, s aktuálním hendikepem 22. Má skvělé pohybové dispozice, však je také dvojnásobnou mistryní Světa, mistryní Evropy a trojnásobnou mistryní České republiky ve své kategorii fitness aerobiku.
Co se dívky na lekcích s Evičkou naučily se ukáže na turnaji MisssGolf na Černém mostě první sobotu v září. Turnaj přinese jména prvních tří finalistek.

MisskyCernak

Obrázek 1 z 7