Představujeme finalistky MissGolf – dívka s č. 5 Natálie Procházková

Jmenuji se Natálie Procházková. Jsem 169 cm vysoká, tmavooká bruneta. Pocházím z Brna, kde studuji gymnázium se sportovním zaměřením. Sportu, i když nepřímo, bych se ráda věnovala i profesně. Po maturitě bych ráda studovala fyzioterapii nebo výživu se zaměřením na sport, protože si uvědomuji, že tyto obory jsou nezbytnou součástí každého profesionálního sportu.

S golfem, stejně tak jako s tenisem, jsem začala už v dětství. Pak u mě na delší čas vyhrál tenis, kterému jsem se věnovala přes deset let vrcholově a tak vyplnil veškerý můj volný čas.
V loňském roce jsem se znovu vrátila ke golfu. A asi v optimálním čase. Zatímco v osmi letech mě na něm nejvíce uchvacovala golfová buggyna, teď už ocením i jiné krásy tohoto sportu. Pro mě je to skloubení sportu, jisté elegance, etiky, ale také disciplíny. Navíc je to také jeden z mála sportů, který si můžete užít, i když nejste nejlepší, a to v jakémkoliv věku a ještě v krásném prostředí.

V současné době trénuji v Golf Resortu Austerlitz s irským trenérem Johnem Carrollem, takže kromě golfu můžeme pilovat i angličtinu. Dalším mým jazykem je španělština. Příští sezonu bych se ráda zúčastnila několika turnajů, abych snížila svůj handicap.

Ve volném čase také ráda cestuji, v létě si užívám moře a plavání, v zimě miluji hory, kde jsem již před lety vyměnila lyže za snowboard. Mou nejoblíbenější zimní destinací je Itálie, kde mne uchvátily nejen sjezdovky, ale i jejich kuchyně. Mé umění přípravy jejich jídel sice zatím zahrnuje pouze těstovinová jídla a saláty, ale určitě to v budoucnu ještě vylepším. 

Relaxuji během nebo tancem. A když si k tomu pustím svou oblíbenou latinskoamerickou hudbu, jsem nejšťastnější.

Všem příznivcům a milovníkům golfu přeji, aby úplně každý jejich odpal byl stejně krásný a dokonalý jako ta řada cvičných před nim,