Představujeme finalistky 2020 – dívka s č. 10 Natálie Jelińská

Zdravím všechny příznivce krásy a golfu. Mé jméno je Natálie Jelińská. Jsem 168 cm vysoká bruneta s šedozelenýma očima. Pocházím z města horkých pramenů, Karlových Varů. Zde se také nachází můj golfový klub, kterým je Golf Resort Karlovy Vary. Trénuji zde již od první třídy základní školy. Za svoje golfové umění vděčím hlavně panu trenérovi Karlu Skopovému a tímto bych mu chtěla poděkovat za vše, co mě naučil. Mám hendikep 11,3.

Pokud vás v mém příjmení zaujala čárka nad N. Je to tím, že část mých kořenů tkví v Polsku. Tím pádem umím polsky, česky, anglicky, trochu německy a nyní se učím italsky.

Co budu dělat až budu velká? To jsem věděla už od začátku. Ve zdravotnictví jsem jako ryba ve vodě a to díky mé babičce, která byla vrchní sestrou chirurgického oddělení v karlovarské nemocnici.
Nejdříve byla mým snem lékařská fakulta, ale nakonec mě osud nechal jít v babiččiných šlépějích. Proto již třetím a posledním rokem studuji všeobecnou zdravotní sestru. Do budoucna se ještě plánuji vzdělávat ve svém oboru, dodělat si pár atestů a samozřejmě pomáhat lidem v jejich uzdravení. Nyní pracuji jako ošetřovatelka v Karlovarské krajské nemocnici.

Kromě golfu mám ještě v oblibě běh, jízdu na koni a latinskoamerické tance, které jsem dělala do svých 14 let, a které mi velice schází.

Ve volném čase se procházím po našich lázeňských lesích, a také velice ráda vařím a peču. O mém kulinářském nadání se můžete sami přesvědčit na mém instagramovém účtu @natkas_lifestyle.

Také bez hudby a humoru se v životě nedokážu obejít. Poslouchám různé hudební žánry a to nejraději ve svém autě a pořádně nahlas.

Procestovala jsem pár zemí Evropy z níž nejraději mám Itálii a samotný Řím, do kterého jsem se zamilovala. V budoucnu mám plán se podívat i na ostatní světové kontinenty.