Představujeme finalistky 2020 – dívka s č. 11 Alžběta Vinická

Jmenuji se Alžběta Vinická jsem 174 cm vysoká, zelenooká plavovláska. Pocházím z Prahy, kde také momentálně studuji poslední ročník čtyřletého humanitního gymnázia. V budoucnu bych ráda ve studiu pokračovala v zahraničí, nejlépe ve Španělsku, Skotsku nebo Irsku, a to hlavně proto, že ráda poznávám jiné kultury a baví mě cizí jazyky. Momentálně se učím anglicky, španělsky a ráda bych začala s francouzštinou, ruštinou a možná čínštinou.

Mezi mé zájmy patří hlavně golf, latinskoamerické tance, zpěv, pečení, čtení a cestování.
Moje seznámení s golfem bylo velmi netradiční. Když jsem jako malá čekala na tátu před supermarketem, přední sklo auta nám roztříštil golfový míček. Mezitím, co táta situaci řešil, mě zaujali golfisté, kteří zrovna pilně a soustředěně trénovali. Zalíbilo se mi to natolik, že nedlouho poté jsem sama začala trénovat pod vedením Pavla Fulína v pražském klubu Golf Club Hostivař.

Kvůli zdravotním problémům jsem se však musela vzdát snu o soutěžení a na nějakou dobu trénování úplně zanechat. Když jsem se poté vrátila, řekla jsem si, že budu hrát alespoň rekreačně, hlavně proto, že golf mi přináší radost, relaxaci, a možnost setkání se skvělými lidmi.
Mimo jiné moc ráda poslouchám muziku. Mezi mé nejoblíbenější interprety bych určitě zařadila Arethu Franklin, Ettu James, Van Halen a Melanie Martinez.

V životě chci hlavně cestovat, poznávat nové lidi, jídla, mít spoustu zážitků a žít každý den naplno.