Informace k turnaji

Vážené a milé dívky a paní,
děkuji těm Vám, které jste svoji účast již potvrdily a dovolte, abych předložil několik informací.

Start turnaje
Start turnaje bude mezi osmou a devátou hodinou, podle počtu účastníků. Půjdou čtyřčlenné flighty. Flighty se skládají většinou ze dvou žen, účastnic minulých a současného ročníku MissGolf a dvou mužů.
Mužská část turnaje je vyhražena partnerům, sponzorů a hostům soutěže. Dívky se turnaje účastní samy, bez doprovodu.
Turnaj je tradičně komorní, nejvýše 15 flightů tak, aby se na devítijamkovém hřišti nemuselo čekat na druhou devítku. Předpokládaný konec je kolem 17. hodiny.

Vyhlášení výsledků
Pak je pauza, vyhlášení výsledků a rozdílení cen začne v 19 hodin. Po vyhlášení je afterparty v klubovně.

Ubytování mimopražských
Pro mimopražské účastnice, které o to požádaly nebo požádají, je připraveno bezplatné ubytování v Hotelu Golf, sousedícím s hřištěm. Bydlí se po dvou. Pořadatel hradí ubytování se snídaní,  jiné hotelové služby  si dívky hradí samy.
Stránky Hotelu Golf

Stravování
Pro všechny zůčastněné jsou v sobotu připraveny  snídaně  i oběd v klubovně, večeře formou rautu taky v klubovně po vyhlášení. Nápoje průběžně.

Výsledky
Hraje se stableford na 18 jamek ve třech kategoriích, které budou upřesněny v pátek.   Udělují se poháry za první tři místa v každé kategorii, cena  za nejlepší odpal na 2. jamce a cena za nejbližší míč u vlajky na 3. jamce. Uděluje se cena elelgance dámy a pání. Uděluje se zvláštní cena.
Letošní soutěžící budou počítány jako vložená kategorie.  Jejich výsledky, na rozdíl od turnaje, budou počítány součtem pořadí bodů za umístění na stableford a na rány. U chybějících výsledků na rány (škrtnuté jamky) bude jamkový výsledek dosazen. První tři v pořadí se stávají  finalistkami MissGolf 2011. V této vložené kategorii se ceny neudělují.

.