Dnes byla na Golf.cz představena první ze soutěžících, Michaela Janásková

Na našem partnerském serveru Golf.cz jsme začali představovat letošní soutěžící. Začínáme Michaelou Janáskovou.

Představujeme soutěžící MissGolf 2011 na Golf.cz


Michaela Janásková je sympatická a usměvavá, 179 cm vysoká brunetka.

Pochází z Bohumína, kde vystudovala gymnázium, další studium přerušila kvůli cestování, ale ráda by se k němu do budoucna vrátila.
Při svých cestách se snaží zdokonalovat v cizích jazycích. Mluví anglicky, ovládá základy ruštiny a začíná se učit španělsky.
V současnosti je jejím domovem Praha a španělská Marbella. Ve Španělsku se věnuje modelingu a golfu a má zde také svého golfového trenéra, který hraje v evropské tůře PGA.
Většina jejích cest je úzce spjata s golfem, ale také s dobrým jídlem, kde preferuje především středomořskou kuchyni, která je nejen chutná, ale také především velmi zdravá.

Kromě golfu a jídla na cestách také ráda poznává kulturu, umění, památky a styl života tamějších lidí. Její poslední golfové výlety se uskutečnily na španělská hřiště Sotogrande a Santana. Také si zahrála v překrásném hřišti v srdci rakouských Apl v Ellmau.
Mezi další zajímavá místa, která navštívila, patří bezesporu New York, Miami a letošní překrásný karnevel v Riu de Janeiru. Přesto preferuje především evropské destinace.

Mimo golfu má také ráda hudbu, v dětství hrála několik let na flétnu, a také sporty, které jsou s ní uzce spojeny: taneční aerobic, zumba a porte de bras. Ve Španělsku také cvičí se svou cvičitelkou jogu, občas si zajd do posilovny, nebo si zaplave v bazénu. Vlétě někdy vyráží na in linech bruslích a nebo si jde zaběhat podél moře.

Mezi další záliby patří četba knih, preferuje především české spisovatele, kde mezi oblíbené patří M. Viewegh, B. Nesvatbová a H. Pawlovská. Také ráda sleduje filmy , z herců má ráda Roberta de Nira, Anthony Hopkinse a Jacka Nicholsona a mezinejoblíbenéjší filmy patří Casino.

Do budoucna se chci zdokonalovat v golfu, cizích jazycích a nadále se věnovat modelingu.

Hlasuj pro Michaleu Janáskovou