Dnes byla na Golf.cz představena třetí soutěžící – Aneta Valdhansová

Aneta Valdhansová byla dnes představena na partnerském portálu Golf.cz s novými fotografiemi a vlastním medailonkem. Další soutěžící bude představena v úterý.

Představujeme soutěžící MissGolf 2011 – Aneta Valdhansová

Jmenuji se Aneta Valdhansová, je mi 21 let a pocházím z Prahy, kde studuji vysokou školu, konkrétně jsem ve 3. ročníku Policejní akademie České republiky v Praze, oboru Bezpečnostní management ve Veřejné správě. Paradoxní je, že i když jsem na této škole studovat nechtěla, tak mě studium tohoto oboru docela baví. Ráda se učím něčemu novému a v krizovém managementu vidím budoucnost, jelikož je to v poslední době čím dál vyhledávanější pracovní pozice.

Vzhledem k tomu, že jsem velmi aktivní člověk, tak se snažím i svůj volný čas trávit aktivně, a to převážně sportem. Závodně se již 6 let věnuji okruhovému jachtingu, jsem fitness instruktorka Jumpingu, Flowinu® a Flexi-barů v jednom pražském pohybovém studiu. Dále ráda plavu, bruslím a to ať již na kolečkových či ledních bruslích, v zimě ráda lyžuji a jezdím na snowboardu. A letos mě díky soutěži nadchl golf, kterému bych se ráda věnovala i nadále.

Mezi mé další záliby patří gastronomie, ráda vařím a peču. Nejzajímavější kuchyně, kterou jsem ochutnala, byla mauricijská. S tím mám spojenou i oblibu v cestování, jakožto i právě ochutnávání nových pokrmů, získávání nových receptů a samozřejmě také poznávání nových lidí a kultur.

Nejvíce se mi doposud líbilo na Maltě, kde jsem se byla učit anglicky, protože mě studium jazyků docela baví. Přičemž to bylo příjemné skloubení studia a dovolené. Hovořím plynně anglicky, dorozumím se francouzsky a nyní jsem začala s němčinou, o níž jsem již nějaký čas uvažovala, jelikož se mi zalíbila díky poslechu německého metalu, jako mé oblíbené hudby. Ráda bych se podívala i na další kontinenty, zajímá mě Amerika, Nový Zéland a francouzsky mluvící země, neboť chci tento (krásný a gentlemanský) jazyk nadále rozvíjet.

Ačkoli mám sen, který může být některými považován za tradiční klišé ve formě dobré, naplňující práce, zdravých dětí a partnera, který mi bude oporou, je prozatím mou prioritou škola. Ráda bych dosáhla doktorského titulu, více cestovala a nadále se vzdělávala i v jiných oborech jako je například již výše zmíněné fitness.