Na Golf.cz byla dnes představena čtvrtá soutěžící – Dita Vašíčková

Dita Vašíčková byla dnes představena na portálu Golf.cz. Další soutěžící bude představena ve čtvrtek.

Představujeme soutěžící MissGolf 2011- Dita Vašíčková

Jmenuji se Dita Vašíčková, jsem modrooká, 175 cm vysoká blondýnka, která má ráda smích a radost v životě. Pocházím ze Starých Hradů, které najdete na kraji Českého Ráje.

V současnosti bydlím v našem hlavním městě, kde studuji třetím rokem Karlovu Univerzitu. Z humanitních studií, která jsou mým oborem se věnuji psychologii a studiu cizích jazyků. Mluvím anglicky, španělsky a taky trošku čínsky, časem plánuji přidat i ruštinu.

Vedle školy je mou velkou zálibou tanec, konkrétně street dance, kterému se věnuji již dlouhou dobu. Baví mě také golf, který jsem si zamilovala před dvěma lety. Na hřišti mě asi nejčastěji uvidíte v Poděbradech, kde jsem členkou a nebo na drivingu doma, jak vylepšuji švih, u nás totiž mimo psa hraje golf celá rodina. Většinu svého volného času trávím aktivně sportem. Chodím pravidelně běhat, plavat, cvičím aerobik a v zimě sjíždím sjezdovky na snowboardu.

Kromě sportu mě baví cestovat, čtu knížky Paula Coelha, ráda zajdu na dobrý film nebo na své oblíbené sushi. Umím ho připravit i sama a jednou bych ho ráda ochutnala přímo v Japonsku. Jsem ráda nablízku svoji rodině a dobrým přátelům. Myslím si, že jsem komunikativní, veselá a upřímna osoba, se kterou se rozhodně nebudete nudit. Mám ráda život a vážím si příležitostí, které přináší. Mým heslem je dělat věci naplno a s láskou, a tak také jdu do této soutěže. Těším se na ni, na vás a vy se můžete těšit na mě.