Na Golf.cz byla představena šestá soutěžící – Veronika Langová

Na našem partnerském serveru jsmë představili šestou soutžífcí MissGolf 2011. Další soutěžící bude představena ve čtvrtek.

Představuejme soutěžící MissGolf 2011 – Veronika Langová

Veronika Langová je 175 cm vysoká golfistka ze Zlína. Je studentkou třetího ročníku osmiletého gymnázia a jazykové školy. Golfu se aktivně věnuje pět let a její HCP je14,6. Své nejlepší soutěžní kolo zahrála s výsledkem 8 ran nad par.

Jako domovský klub má Golf club Lázně Kostelec, kde minulý rok vyhrála mistryni klubu ve hře na rány a v tomto roce se stala mistryní klubu ve hře na jamky. Veronika je nejen cílevědomá golfistka, ale také začínající trenérka – na začátku tohoto roku absolvovala na Karlově univerzitě kurz trenéra golfu III. třídy.

Aby se Veronika udržovala v dobré kondici, tak pravidelně sportuje. Přes léto ji nejčastěji uvidíme plavat v bazéně, hrát tenis nebo jezdit na kole. Když golfová sezona skončí a napadne sníh, moc ráda vyrazí na snowboard nebo na procházku v zasněžené kajině.

Přestože se může zdát, že většinu volného času tráví na golfovém hřišti, stejně tak je pro ni důležité i studium. Po dokončení gymnázia by chtěla odejít do Prahy studovat VŠE, obor bankovnictví a pojišťovnictví na Fakultě financí a účetnictví. Prví zkušenosti v tomto oboru již získala během prázdnin na stáži v Kooperativě po boku ředitele pobočky pro zlínský kraj.

Vzdělání je podle Veroniky nejlepší investice a proto by také ráda využila svoje znalosti angličtiny a francouzštiny pro další studium v zahraničí.

Veronika se těší na Váš hlas a společnou hru na golfovém hřišti.