Na Golf.cz byla dnes představena sedmá soutěžící – Klára Hanušová

Na našem partnerském serveru jsme dnes  představili šestou soutěžící MissGolf 2011, Kláru Hanušovou. Další  bude představena v úterý.

Představujeme soutěžící MissGolf 2011 – Klára Hanušová

Jmenuji se Klára Hanušová, jsem modrooká brunetka a měřím 168 cm. Narodila jsem se v Příbrami, ale pocházím a žiji ve Voznici, což je přibližně 6 km od Dobříše ve Středních Čechách.

Do této doby jsem studentkou Vysoké školy obchodní se zaměřením na cestovní ruch, kde si dodělávám inženýrský titul. Hlavní činností je pro mě má práce, do které jsem nastoupila nedávno. Mluvím anglicky a německy.

Mým největším koníčkem a především zálibou je snowboard. Každoročně jezdím do Francie či Itálie a plánuji navštívit také Rakousko. Samozřejmě mám ráda i české hory, takže mě kdokoliv může potkat například ve Špindlerově Mlýně, na Ještědu, na tanvaldském Špičáku nebo na Monínci. Vedle snowboardu jezdím v létě na in-linech, především naší nejdelší trasu v Praze, ze Zbraslavi na Vyšehrad a zpět. V létě si ráda zahraju s kamarády nebo rodinou tenis, v zimě naopak squash. Další zálibou je cestování po České republice, tak v zahraničí. Vedle toho všeho ráda plavu, vařím, vzdělávám se, a když už mě opravdu někdo přemluví, vyrazím také na kolo.

Golfu se věnuji od letošního roku, kdy mě můj přítel vzal na driving a začal učit základy. Nyní trénuji s trenérem v hotelu Čechie a na „zkoušku způsobilosti“ se chystám na jaře. Na drivingu mě můžete potkat v Předboji nebo na Líšnici, což je kousek od mého domova.

Kromě toho také miluji přírodu, kde dokážu strávit hodiny procházením se v lese, sbíráním hub nebo zde jen tak relaxovat. K tomu všemu patří v létě voda. Pohled z řeky je naprosto odlišný od všeho ostatního, tudíž výlet na kanoi nebo lodi je v hezký slunný den pro mě úžasným zpestřením.

Mám ráda italskou kuchyni, od těstovin, pizzy, zmrzliny až po víno. Od malička jsem trávila každý rok s rodinou v Itálii, a tak se stala místem, na které nedám dopustit a vše s ní spjaté, ve mě vyvolává nádherné vzpomínky. Kromě italské kuchyně miluji sushi a jakékoliv maso.

Myslím si, že jsem přátelská, milá, vstřícná, usměvavá a občas trochu tvrdohlavá.

Mezi mé nejoblíbenější herce patří Meg Ryan a Tom Hanks s filmem Trosečník. Oblíbení spisovatelé jsou především Stephenie Meyerová a Haruki Murakami.

Motto: Budoucnost patří těm, kdo věří v krásu svých snů. (Roosevelt Eleanor)