Simona Dvořáková je MissGolf 2011

Sedmnáctiletá pražská studentka, členka GC Praha Simona Dvořáková se stala MissGolf 2011.  Korunku první Vicemiss získala Denisa Vavrečková z GK Čechie, druhou Vicemiss se stala Dominika Velebová z GC Haugschlag. Korunku Miss Sympatie diváků si odnáší Dita Vašíčková, cenu MissFotogenie obdržela Michaela Janásková.

Na finálovém večeru bojovalo dvanáct finalistek o korunky ve třech disciplínách.

První disciplínou byl golfový odpal ve sportovním oblečení z prodejen Golf USA. Odpal se prováděl krátkou wedge. Na přesnost odpalu se tolik nekoukalo, porotci hodnotili styl a eleganci úderu. Druhou disciplínou byla promenáda v plavkách společnosti Aguaclara. Zde se pánové a dámy v porotě ve svých kriteriích určitě rozcházeli. Poslední disciplinou byla promenáda v odpoledních šatech společnosti 1,2,3. Na závěr a na vyhlášení se dívky převlékly do dech beroucích svatebních šatů společnosti Chic.

MissGolf 2011 Simona Dvořáková a obdržela mnoho zajímavých cen. Hlavní cenou je krásný střešní dvoupokojový byt v pražských Holešovicích na jeden rok, od společnosti Sekyra Group.

Získala luxusní náramkové hodinky Baume & Mercier od společnosti Carollinum, roční smlouvu od Czechoslovak Models, roční hrací kartu na třicet českých hřišť od společnosti Teetime, roční členství v Clubu Ducha Sportovního, poukaz na klinické bělení zubů EsthetX, obraz od malíře Miša Důhy, plavky ve kterých absolvovala finále, poukazy na šaty, vip vstupenky na představení Vánoční Koledy v Hybernii a další a další dary.

Simona Dvořáková také získala přímý vstup do semifinále partnerské České Miss 8. prosince, který ovšem nemůže využít. Ještě nedosáhla plnoletosti, která je u České Miss podmínkou účasti.

Diamantový odpal. Finalistky odpálily do hlediště dvanáct číslovaných míčků.  Míček číslo 3 získal briliant od sponzorra DIC.

Součásti galavečera bylo i vystoupení zpěvačky Marty Jandové, akrobatek na šálách a přišel i kouzelník.

Diváci v zaplněné Hybernii zhlédli okouzlující vystoupení dětské baletní přípravky Děti Terpsichory.

Večer byl v úchvatné režii a choreografii Lenky Vinické, perfektně jej zprodukovala Milada Karasová z zhechoslovak Models. Večer svižně a s elegantním vtipem moderoval Vlasta Korec.

foto Antonín Krčmář, Radko Voleman, Josef Louda