Turnaj MissGolf 2012

S potěšením Vám oznamuji, že turnaj MissGolf 2012 se bude konat v pátek, 21. září na Karlštejně.   Změna datumu a místa oproti deseti předchozím ročníkům je dána tím, že turnaj MissGolf je letos zapojen do prestižní série Golf Session. Tuto tour pořádá partner Missgolf, advokátní kancelář Havel, Holásek & Partners.

Soutěž o tři postupová místa do finále MissGolf bude samostatnou, vloženou soutěží turnaje. Výsledky budou počítány podle bodu umístění na rány a na stablefordové body.

Program turnaje zůstává obvyklý. Do cca 17 hodiny turnaj, od 19 hodiny vyhlášení výsledku, rozdílení cen turnaje a afterparty, tentokrát v pražské restauraci Bílkova 13.  Změny vyhrazeny.
Pro účastnice turnaje bude organizována doprava na Karlštejn a zpět a limousine servis z večerního vyhlášení cen a afterparty.
V turnaji počítá s účastí letošních účastnic a dívek z předchozích ročníků. Prosím dívky o přihlášky a pochopení s tím, že v případě převisu zájmu  budou v turnaji po letošních soutěžících upřednostňovány nositelky korunek a finalistky předchozích ročníků soutěže.

Prosím dívky o přihlášky na mojí adresu paggio@golf.cz,  spolu  spožadavkem na bezplatné ubytování pro mimopražské.
Upozorňuji, že pro účast v turnaji musí být letos přihláška potvrzena pořadatelem.

Děkuji za pochopení a moc  se na Vás těším

Ivan Paggio – ředitel soutěže