Známe první čtyři finalistky MissGolf 2012

Prvními čtyřmi finalistkami MissGolf 2012 jsou Lenka Maudrová, Tereza Kotyzová, Kristina Bergerová a Hana Márová.

Proč čtyři, když pravidla mluví o třech ? Postupující do finále z turnaje MissGolf, se určují nejnižším součtem pořadí v kategoriích Stableford a Brutto. Bohužel jsem nezapočítal výsledek kategorie 0-16, Lenky Maudrové. Vyhlásil jsem tři postupující z ostatních kategorií, bez Lenky Maudrové, která dokonce dosáhla nejlepšího součtu. Za tuto skutečnost se Lence ze srdce omlouvám. Doufám, že mi tuto hrubku odpustí a listopadového finále, kam postoupila jako první, se účastní.

Začátkem listopadu určí internetové hlasování další tři postupující a bezprostředně po ukončení hlasování určí porota nyní už jenom pět finalistek a dvě náhradnice, z ostatních přihlášených dívek.
V případě, že v internetovém hlasování uspěje dívka, která již postoupila z turnaje, postupuje další dívka v pořadí.

Turnaj MissGolf na Karlštejně byl letos poprvé spojen s prestižní túrou Golf Session a proběhl za perfektního počasí. Některé dívky MissGolf přijely po svých, ostatní dovezl pohodlný mikrobus pořadatele, který ráno vyrazil z Anděla. V jednotlivých kategoriích zvítězili:

0-16 Miroslav Holub
16,1-24 Jiří Solucev
24,1-36 Tereza Kotyzová.

Na hřišti byl k dispozici bezvadný catering, od bohaté snídaně, přes nápadité svačinky až po vynikající, neřkuli opuletní večeři. Každých šest jamek čekalo hráče během hry originální osvěžení, na terase se degustovala nejlepší vína.

Během turnaje natáčela a dělala rozhovory Fashion TV.

Po vyhlášení výsledků turnaje v karlštejnské klubovně se hráči přesunuli na afterparty do Bílkovy 13. Zde proběhlo dovyhlášení první kategorie turnaje, vyhlášení postupujících dívek do finále MissGolf a vyhlášení ceny Elegance páni a ceny Elegance dámy.

Cenu Elegance páni získal Jozef Síkela, Cenu Elegance dámy Ekaterina Šmídová.

Afterparty pořádala pro partnery akce největší česká advokátní kancelář Havel, Holásek a nenechala nic náhodě. Součástí byla přehlídka nádherných plavek Fendi Beach Wear, kterou zorganizovala Agentura Czechoslovak Models. Jednou z modelek byla i úřadující MissGolf 2011, nádherná Simona Dvořáková, která ještě odpoledne hrála na Karlštejně. Škrtla jednu jamku, donesla 28 bodů a zhoršila na 16,9.

Večírek ozdobila výstava briliantových šperků Alo Diamonds. Alo Diamonds přivezlo na afterparty briliantové golfové míčky v hodnotách mnoha desítek milionů korun. První z nich byl představen již na Čeladné při prvním turnaji Moravia Silesia Open.

Turnaj i večer měl vtipného a svižného moderátora Adam Nedvídka.

Hostitelská restaurace Bílkova 13 připravila opravdu nevídaný raut s nepřeberným množstvím teplých jídel, studených delikates a titěrných, skvostných jednohubek. Podávala se ušlechtilá francouzská a italská vína

Hosty afterparty rozvážel luxusními vozy BMW limousine servis brněnského Renocaru.

Výsledky turnaje

foto © Michal Fic, Ivan Paggio