MissGolf 2014 je Pavla Půčková

Volbou poroty na nedělním finálovém večeru se MissGolf 2014 stala hnědovláska Pavla Půčková, studentka České zemědělské univerzity v Praze.

„Pavlíninu perfektní postavu jsem zaznamenal z dálky na jednom z našich turnajů Golf.cz, když jsem na bugině objížděl hřiště. Přijel jsem  blíž a bylo jasné, že se nepletu, je krásná jako obrázek. Začal jsem Pavlu přemlouvat k účasti v soutěži. Jak vidíte, povedlo se,“ objasnil Půčkové vstup do soutěže její pořadatel Ivan Paggio. „Pavla je sice začátečnice, ale má ukázkový švih a v prestižní akademii Pavla Niče, kterou pro účastnice pořádáme, patřila k nejlepším, “ doplnil Paggio.

Za První VicemisGolf zvolila porota mladinkou Palinu Klimkinu, líbeznou  studentku Umělecké školy textilních řemesel v Praze. Druhou Vicemis se stala drobná kráska, tmavovlasá studentka jazykovky v Ostravě Alžběta Franková. Korunku Miss Sympatie získala díky SMS hlasům diváku na internetu a v sále zdravotnice Andrea Jáchymová z Českých Budějovic.
Cenu Miss Fotogenie získala od prezidenta soutěže sošná studentka Umělecké školy textilních řemesel v Praze Běla Sýkorová.

Porota byla opravdu odborná. Za něžné pohlaví v ní zasedly televizní moderátorka Lucie Borhyová, úřadující Česká Miss Gabriela Franková, docentka módy Milada Karasová a znalkyně krásy z té druhé strany, elitní korektivní dermatoložka Věra Terzijská.

Mužská část poroty se skládala ze zástupců sponzorů a partnerů, s rozdílnými náhledy na ženskou krásu, což volbu učinilo značně vyrovnanou.V zasedali Leoš Anderle, Tomáš Hülle, Viktor Lekhman, Peter Kuchár, Jan Loužecký, Karel Vopička a Ivan Paggio.

Večer moderoval herec a zpěvák Roman Vojtek a spolu s ním pořad provázeli Iva Pazderková s Vlastou Korcem, jako kouči šestičlenných družstev finalistek.

Tancem doprovázela taneční skupina Dance Station Elements.

Během večera se dívky předvedly v koktejlkách od Karen Millen, zaputtovaly si v oblečení Golf House, předvedly se v prádle Werso a na slavnostní vyhlášení nastoupily ve  večerních šatech Salonu Moravec.

V průběhu večera nastoupila na podium divadla Hybernie drobná bruneta Eva Koželuhová. Je to golfistka s hendikepem 0,5, mistryně světa Ski& Golf, hráčka LET Access a Ladies Euroepan Tour. Mýlil se však ten, kdo čekal nějakou golfovou exhibici. Eva Koželuhová strhujícím způsobem skvěle zazpívala  Haleluja od Leonarda Cohena. Sklidila za to nelíčený obdiv zkušeného zpěváka Roman Vojtka a veliký aplaus publika.

Součástí večera byl i krátký dokument o končící MissGolf 2013 Katce Klausové na MFF v Karlových Varech :