Co dělá dnes Simona Dvořáková – MissGolf 2011

Simčo, stala jsi se 11. vítězkou Miss Golf, jak na vítězství s odstupem času vzpomínáš?
Jako na velmi milou zkušenost, která mě posunula zase někam dál.

Od soutěže, se ve Tvém životě událo mnoho nového, co bylo pro Tebe nejzásadnější?
Nejzásadnější bylo, ze jsem úspěšně dokončila gymnázium, měla odvahu odstěhovat se sama z České Republiky do Dubaje, dostala se na britskou univerzitu a našla svou životní lásku.

Co Tě letos čeká, co se školy týká?
Za chvíli ukončím svůj první rok, další dva mě čekají. Každý den je výzva, psychologie v angličtině není jednoduchá, ale o to je to zajímavější.

Co se soukromí týká, jsi čerstvě zasnoubená, jaká byla žádost o ruku?
Žádost o ruku byla překrásná, velmi intimní a rozhodně neočekávaná. Na místě, které je mi moc blízké, vysoko v horách, bylo velmi brzy ráno, slunce vycházelo a sněžilo.

Plánujete se vzít ještě letos?
Ještě jsme nepřemýšleli nad datem, možná příští rok, možná až dostuduji.

Bydlíš již delší dobu v Dubaji, jak se Ti tam žije?
Dubaj miluji. Tolik jsem zde vyspěla, našla skvělé kamarády z celého světa a hlavně našla sama sebe. Studuji tu psychologii, dělám modeling, jsem naprosto nezávislá, soběstačná a moc šťastná. V Dubaji je takových možností. A k tomu všemu se každé ráno probudím s výhledem na moře a modrou oblohu.

Co se golfu týká, jak často se dostaneš na hřiště?
Teď už jsem delší dobu nehrála, snažím se alespoň jednou za čtrnáct dní. Spíše než na driving si jdu zahrát turnaj.

Zažila jsi, co se golfu týká, nějaké zajímavosti o které se s námi chceš podělit?
Zajímavostí bylo mnoho. Moc si vážím, že mohu mít stejného trenéra jako Rory McRoy, úžasného Justina Parsonsa. Hrála jsem na několik pro am, kdy jsem měla možnost potkat Rorry McRoye a hrát ve flightu s jeho caddym. Allan (snoubenec – pozn.red.) je velmi blízský přítel Ernieho Else, se kterým jsme strávili příjemnou večeři včetně mnoha dalších profesionálních golfistů.

Jaké máš plány na letošní rok?
Můj hlavní plán je úspěšně ukončit první univerzitní rok, cestovat po  Jižní Africe, podstoupit fighting camp v Thajsku a pár dalších překvapení, které chystám :)

Popiš svým příznivcům, jak vypadá, Tvůj běžný den:
Můj běžný den začíná hodinou cardia v posilovně nebo během na pláži, poté vydatná snídaně s Allanem, škola, učení, castingy, večer hodina boxu nebo jogy, vaření večeře, procházka na pláži či film v posteli. Pokud nemám školu většinou jsem na focení nebo modní přehlídce, v Dubaji se toho děje tolik, každý večer je nějaká akce, nejméně 4 večery z týdne jsme pryč,  proto nakonec nejraději trávím volné večery doma.

A na závěr nám prozraď, kdy se objevíš v Praze, ať naplánujeme nějaké setkání či golfík?
V Praze se objevím na pár dní v půlce května, už se nemohu dočkat!
.
Simonu Dvořákovou zpovídala Wanda Worlová

.