Představjeme finalistky 2016 – Petra Hladíková a Lenka Maudrová

Dívka č. 1Petra Hladíková 9000610 MG 1
Dívka č. 1
Petra Hladíková
9000610 MG 1

Dívka č. 1 Petra Hladíková – 181 cm, 86-63-92, hcp 35,5
Jmenuji se Petra Hladíková. Pocházím z Prahy, kde celý žiji celý život. Jsem členkou Best Golf Blue Sky a mám hendikep 35,5.

Vystudovala jsem statistický obor na Vysoké škole ekonomické v Praze. Již během studia jsem pracovala v bankovnictví, kde jsem zůstala i po dokončení studií. Mnoho lidí se mě ptá, proč právě statistika. Mám ráda, pokud věci dávají smysl. Jsem nesvá, pokud něčemu nerozumím a neznám odpověď.

Po práci nebo ve volném čase nejčastěji sportuji. Posledních pár let jsem začala aktivně běhat, letos jsem se účastnila pražského půlmaratonu a ráda bych si tuto výjimečnou událost zopakovala i v roce příštím (pokud mi to zdraví dovolí). Na běhu se mi líbí zejména to, že k němu nepotřebujete žádné speciální vybavení (kromě kvalitních bot samozřejmě :)) a ani parťáka, když na to přijde. A také není tak časově náročný jako golf. Ráda se učím novým věcem a v letošním roce jsem znovuobjevila badminton, ve kterém bych se nadále chtěla zlepšovat. V zimním období převažují hlavně lyže, kterým jsem propadla už od dětství. Dále velice ráda vařím a uklízím (ale to sem snad ani nepatří :)).

Ke golfu mě, zhruba před pěti lety, přivedl tatínek, který je vášnivým a výborným golfistou. Golf pro mě není jen honba za perfektním odpalem a zahráním co nejméně ran, ale také (ve většině případů) zábava, uklidnění a možnost „vypadnout“ do přírody. Co se golfu týče, nemám přehnané ambice. Důležité pro mě je, aby mě hra bavila a byla jsem se sebou v rámci mezí spokojená – což se mi zatím daří.

Díky mé touze zkusit „vše“ jsem se ocitla ve finále Miss Golf. Očekávám novou zkušenost, seznámení se se zajímavými lidmi. Podle všeho nejsem účastnicí, ale to mi rozhodně nijak nebrání si vše pořádně užít!

 

Dívka č. 2 Lenka Maudrová 9000610 MG 2
Dívka č. 2
Lenka Maudrová
9000610 MG 2

Dívka č. 2 Lenka Maudrová – hcp 7,7
Pocházím z Prahy, kde v současné době studuji na Vysoké škole ekonomické a managementu – obor management firem a na fakultě tělesné výchovy studuji PGAC – teaching pro.
Ovládám anglický jazyk a ráda bych začala studovat ruštinu a španělštinu. Mezi mé zájmy patří sport – hlavně atletika dále lyže, vaření, cestování, šachy, jízda na koni, pole dance, ale největší mojí vášní je golf.

Golfu se věnuji pět let a můj hcp je 7,7. Mezi mé nejoblíbenější hřiště patří Nová Amerika, Konopiště, Černý most a velmi se mi líbí hřiště v Karlových Varech a Mariánských lázních. Pracuji jako trenérka v golfové školičce Step.

Miluji cestování a poznávání cizích kultur. Jsem pozitivní člověk, miluji humor a přírodu. Velmi mě baví být ve společnosti lidí, pozorovat lidské myšlení a mezilidské vztahy.
Moje životní moto : Miluj teď a tady.