Představujeme finalistky MissGolf 2018 – 2

Osmnáctý ročník soutěže MissGolf směřuje ke svému finále. Po setkáních, turnajích a nácviku vystoupí deset finalistek na finálovém večeru, tuto neděli od sedmi večer v pražské Hybernii. Budou soutěžit o korunky MissGolf, dvou Vicemiss, Miss Sympatie a Miss Fotogenie, které získají volbou poroty. Miss Sympatie volí čtenáři portálů golf.cz, missgolf.cz a diváci v hledišti Hybernie. 
Každý den se na těchto stránkách představí dvě finalistky ve vylosovaném pořadí. Každá dívka má číslo od jedné do desíti. Po tímto číslem můžete dívkám posílat hlasy pro veřejnou volbu Miss Sympatie přes SMS.

 

 

Dívka č. 6 – Kristina Sítník Šnedorfová, 178 cm, 87-69-98, hcp 31,2

Jmenuji se Kristina Sítník Šnedorfová Měřím 178 cm, mám modré oči a hnědé dlouhé vlasy do pasu. Narodila jsem se v Praze a také zde žiji celý život. Jsem členkou Českého golfového klubu a letos se mi podařilo výrazně snížit HCP na 31,2.
Studovala jsem střední školu reklamní tvorby – obor fotografie Hned po škole jsem začala pracovat jako nehtová designérka a dnes mám již vlastní salón s desetiletou tradicí.
Ve sportu se ráda věnuji golfu, jízdě na kole, inline bruslím, a motorismu.
Hraji na flétnu. Ráda navštěvuji divadla – především muzikálová představení, koncerty, miluji kino a kavárenské vysedávání, kdy jen sedíte a pozorujete svět kolem sebe jak plyne.
Mluvím anglicky.
S oblibou poznávám nová místa a kultury, měla jsem to štěstí navštívit Kanadu a Nový Zéland, a mnoho evropských měst např.: Oslo, Řím, Barcelonu, Budapešť, velmi často a ráda cestuji sama.
Jsem pyšnou matkou sedmiletého syna Maxmiliána.
Moje životní motto, které mi tatínek říkal od malička: Svět nehledá lidi, kteří umí vysvětlovat proč to neudělali, ale lidi, kteří dovedou něco udělat.

Stránky Kristiny na MissGolf       SMS pro volbu Kristiny  Miss Sympatie –  9060613 MG 6

 

 

Dívka č. 3 – Michaela Kverková, 167 cm, 90-75-99, hcp  0

Jmenuji se Michaela Kverková , jsem vždy  pozitivně naladěná a sebevědomá brunetka co na sobě tvrdě pracuje a nestydí se za sebe. 
Narodila jsem se v Hradci Králové a můj domácí a zároveň nejoblíbenější klub je Golf Club Kunětická Hora, kde spolu s mým trenérem Ondřejem Špůrem pilně pracujeme na mém švihu.
Můj hcp je 0 a stále posouvám své cíle výš. K mým dalším koníčkům patří floorball, míčové sporty, posilování a ze všeho nejvíc hlavně čas trávený s rodinou a přáteli.
Jsem velice kreativní a můj život naplňuje cit pro detail. Nejen proto studuji střední uměleckou školu v Hradci Králové. O víkendech pracuji jako barmanka v tanečním klubu, ale i tak si ráda zajdu s přáteli se pobavit. 
Ráda bych procestovala při studiu na vysoké škole všechny historicky zajímavé státy.Po studiu střední školy bych se ráda dostala na vysokou školu se zaměřením na design a malbu v Norsku, Velké Británii nebo v České Republice. Můj sen je mít vlastní designerské studium a trénovat jak malé tak i vyspělé golfisty. 
Mé motto zní: Nezáleží na tom, s čím si přišel, ale s čím odcházíš.

Stránky Michaely na MissGolf     SMS pro volbu Michaely  Miss Sympatie –  9060613 MG 3

 

www.missgolf.cz

foto Milada Fišerová